Tuğba yalan söylüyor

Güncelleme Tarihi:

Tuğba yalan söylüyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2007 00:00

Rafet El Roman, eski eşi Tuğba Altıntop'un, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a bir mektup yazarak, iki aydır çocuklarıyla görüşemediğini söylemesi üzerine, telefon kayıtlarını ortaya çıkardı.

Haberin Devamı

Tuğba yalan söylüyor
Ünlü şarkıcı, avukatı aracılığı ile Tuğba'nın 0533 693... ve annesinin 0546 467... numaralı telefonlarının son üç aylık faturalarının çıkartılmasını talep ederek, Almanya'daki telefonlarından Tuğba Altıntop'un son üç ayda 68 kez çocuklarıyla görüştüğünü, en son konuşmanın 2 Şubat'ta yapıldığını ve 17 dakika olduğunu tespit ettirdi. Eski eşinin insanların gözlerinin içine baka baka yalan söylediğini belirten Rafet El Roman şunları söyledi:

/images/100/0x0/55ea0b6df018fbb8f866acc2
"Tuğba'nın ve avukatının derdi çocuklar değil. Onlar da, çocukların yanımda çok güzel bir hayatları olduğunu gayet iyi biliyorlar. Onların derdi benimle. Tuğba ve avukatı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum. Bununla birlikte, ikisine de maddi ve manevi tazminat davaları açtım. Oysa ben, Tuğba'yla iki medeni insan gibi karşılıklı konuşarak, kendi içimizde iyi niyet göstererek meselemizi çözebilmeyi çok isterdim. Yine tekrarlıyorum, Tuğba istediği zaman çocuklarını görüyor, konuşuyor. Ne ben, ne ailem asla mani olmadık, olamayız da. Çünkü her şeye rağmen annedir..."

Haberin Devamı

Tuğba yalan söylüyor

Rafet El Roman kızları Su Elnur ve Şevval Nur'la birlikte Almanya'da mutlu bir yaşam sürdüklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!