TÜBİTAK personel alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları neler?

Güncelleme Tarihi:

TÜBİTAK personel alımı başvuruları ne zaman Başvuru şartları neler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2019 17:07

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Ar-Ge personeli alımı yapılacağını duyurdu. İlana göre TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü (UZAY) bünyesinde toplam 28 personel istihdam sağlayacak. Peki, TÜBİTAK personel alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları neler? İşte, söz konusu ilanın tüm detayları...

Haberin Devamı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından Ankara'da görev yapmak üzere 28 Ar-Ge personeli alınacak. Söz konusu ilanın Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından, başvuru şartları ve diğer detaylar merak konusu oldu. Peki, TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları neler?

Başvurular 9 Ekim'e kadar yapılabilecek. Başvurulara ilişkin gerekli koşullar ve süreçler kurumun internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr), Devlet Personel Başkanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarında yer alıyor. Müracaatlar, TÜBİTAK'ın İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden yapılabiliyor.

TÜBİTAK PERSONEL ALIMLARI NE ZAMAN?

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Ankara'da görev yapmak üzere TÜBİTAK 28 Ar-Ge personeli alımı başvuruları 9 Ekim'e kadar yapılabilecek. Başvurulara ilişkin gerekli koşullar ve süreçler kurumun internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr), Devlet Personel Başkanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarında yer alıyor.

Haberin Devamı

Müracaatlar, TÜBİTAK'ın İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden yapılabiliyor.

BAKMADAN GEÇME!