Treo 650, Türkçe olarak Türkiye’de

Güncelleme Tarihi:

Treo 650, Türkçe olarak Türkiye’de
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2005 00:00

Vestel, ‘çok markalı ürün stratejisinin’ yeni adımı olan Palm Treo 650 el bilgisayarlarının satışına başladı. İş dünyasına özgürlük ve verimlilik vaat eden yeni mobil ofisi Treo 650 Türkçeleştirilmiş menüsü ile artık Türkiye’de. Palm Treo 650, iş dünyasının ofisini cebinde taşımasına olanak sağlamasıyla birçok ülkede en gözde el bilgisayarı olma özelliği taşıyor.

Haberin Devamı

Aralık ayı başından itibaren sadece Türkiye genelindeki 1.200’ü aşkın Vestel Satış Noktası’nda tüketicilere sunulacak olan Treo 650 ile masaüstü veya taşınabilir kişisel bilgisayarındaki ofis uygulamaları, e-posta sistemi ve Palm OS için geliştirilmiş tüm iş ve eğlence uygulamaları çalıştırılabiliyor. Treo 650 aynı zamanda bir GSM telefonda ihtiyaç duyulan tüm özellikleri de sunuyor.

 

Palm Treo 650, bir el bilgisayarından beklenen ajanda, e-posta, kelime işlem ve hesap tablosu gibi ofis uygulamaları, resim ve video görüntüleme, müzik dosyalarını çalma gibi tüm özellikleri sunarken bir cep telefonun da tüm yeteneklerini bünyesinde barındırıyor. GSM, GPRS, EDGE desteği gibi mobil bağlantı teknolojileri ile ihtiyaç duyulan her türlü araca kolaylıkla ulaşılabiliyor. Yine GPRS üzerinden İnternet’e erişerek Web’de dolaşmak da Treo 650 ile çok kolay. Özel arayüzü sayesinde Palm Treo 650, piyasadaki ürünler arasında bankacılık işlemlerinin yapılabildiği tek el bilgisayarı olma konumuna sahip.

 

Haberin Devamı

Treo 650’nin standart QWERTHY klavyesi ise gerek ofis ve iş uygulamalarınızda, gerekse mesaj yazarken kullanıcının işini kolaylaştırıyor. Diğer mobil ve sabit cihazlar ile veri transferi yapabilmek için Bluetooth bağlantısına sahip olan Treo 650, entegre VGA kamerası ile fotoğraf çekmeye ve video kayıt yapmaya olanak sağlıyor. Ürün, bu kayıtları 320x320 yüksek çözünülürlüklü, 65 bin rengi destekleyen dokunmatik TFT renkli ekranda görüntüleyebiliyor. Palm OS 5.4 işletim sistemi çalıştıran ve 23 MB kullanılabilir hafızaya sahip Treo 650, üzerinde bulunan genişleme yuvaları sayesinde SD, SDIO ve MMC hafıza kartlarını da destekliyor ve hafızası 2 GB’a kadar yükseltilebiliyor.

 

Hem Windows tabanlı bilgisayarlar ile hem de Machintosh PC’ler ile entegrasyona sahip olan Palm Treo’lar gibi Bluetooth taşınabilir klavye, kılıf, şarj cihazı ve stylus kalem gibi Palm marka aksesuarlar da Vestel Showroom’larda satılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!