Trend Micro, kendi ofisiyle Türkiye’de

Güncelleme Tarihi:

Trend Micro, kendi ofisiyle Türkiye’de
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2006 10:24

Başta antivirüs çözümleri olmak üzere bireysel ve kurumsal kullanıcılara yönelik bilgi güvenliği ürünleriyle tanınan Trend Micro, kendi ofisiyle Türkiye’de faaliyet gösteren bilişim firmaları arasına katıldı. Trend Micro’nun Türkiye ofisi İstanbul’da faaliyete geçti. Firmanın Türkiye’deki operasyonlarını Luc-Erol Alptuna yönetecek.

Haberin Devamı

Trend Micro Türkiye ülke müdürlüğünü Luc-Erol Alptuna yürütecek. Bilgi teknolojileri ve özellikle de güvenlik çözümleri alanının deneyimli ve güvenlik sektöründe sertifika sahibi isimlerinden olan Alptuna, daha önce KoçSistem’de ve 6 yıl süreyle McAfee’de bölge sorumlusu olarak çalıştı. Türkiye’nin yanı sıra Malta, Kıbrıs ve Yunanistan ülke müdürlüklerini de yürüten Alptuna, Sup-Telecom Paris’den telekomünikasyon mühendisliği derecesine sahip. Paris Dauphine Üniversitesi’nde Finans dalında MBA yapan Luc-Erol Alptuna, çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca biliyor.

 

Trend Micro’nun Türkiye ofisinin açılmasıyla ilgili olarak bir değerlendirme yapan Luc-Erol Alptuna şunları söyledi: “Türkiye, son derece dinamik bir pazar. Trend Micro olarak, 6 yıldır aktif bir oyuncusu olduğumuz Türkiye pazarını hareketlendirmek, faaliyetlerimizi genişletmek ve dünyanın en çok satan güvenlik yazılımlarını Türkiye’deki kullanıcılara en hızlı şekilde ve teknik desteğiyle birlikte sunabilmek için kendi ofisimizi açmaya karar verdik. Kullanıcılarımız artık, bilgi güvenliğine yönelik her türlü tehdide karşı kendilerini en iyi şekilde koruyacak Trend Micro ürünlerini satın alırken, Trend Micro güvencesini de çok yakından hissedecekler.”

 

Haberin Devamı

Trend Micro, son 12 aylık satış rakamlarına göre 619 milyon dolar ciro, 262 milyon dolar faaliyet geliri, 158 milyon dolar net kâr elde etti. Trend Micro, İnternet ağ geçidi, e-posta ve dosya sunucusu antivirüs pazarlarında global lider konumunda bulunuyor. Trend Micro’nun piyasa değeri, son verilere göre 3 milyar 877 milyon dolar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!