Trafik polisleri bunu da atlattı

Güncelleme Tarihi:

Trafik polisleri bunu da atlattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2011 21:59

Diyarbakır'da trafik polislerin üzerine durdurdukları 4 araçlık konvoydan ateş açıldı. 1 polisin yaralandığı olayda silahını çekip restgele ateş eden saldırgan aranıyor.

Diyarbakır’da Hüseyin Mehmetoğlu, tartıştığı görevli trafik polislerine tabancasıyla ateş açıp, 1 polisi yaraladı. Polisin de karşılık vermesi üzerine Mehmetoğlu’nun 2 yakını yaralandı. Hastanede tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, polis kaçan saldırganı yakalamak için operasyon başlattı.

Olay, Diyarbakır merkez Bağlar İlçesi, Bayındırlık Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, kavşakta görev yapan trafik ekipleri, 4 araçlık bir konvoyu durdurdu. Öndeki araçta bulunan sürücünün polisleri aceleleri olduğunu ve kendilerine yol verilmesini istemesi üzerine, sürücü ile trafik ekibi arasında tartışma çıktı. Tartışma üzerinde araçta bulunan Hüseyin Mehmetoğlu, üzerinde taşıdığı tabancayı çıkarıp rastgele ateş etmeye başladı. Silahtan çıkan kurşunlardan biri polis memurunun koluna isabet etti. Kendilerini araçlarının arkasına atan iki polis memuru araca doğru ateş açtı. Açılan ateşte Cemal Mehmetoğlu ile Fuat Mehmetoğlu ayaklarından yaraladı. Silahını ateşleyip polisi yaralayan Hüseyin Mehmetoğlu, kaçarak kayıplara karıştı.

Olayda yaralanan 2 kişi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, polis memuru da Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde yaralıların yakınları ile olayı soruşturan polis arasında tartışmalar yaşandı. Hastane içine girip taşkınlık yapan grup, polis tarafından uzaklaştırıldı. Kaçan Hüseyin Mehmetoğlu’nu yakalamak için operasyonlar sürüyor.

TRAFİKTE TARTIŞTIĞI POLİSLERE ATEŞ AÇTI / WEB TV
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!