Trafik kilitlendi

Güncelleme Tarihi:

Trafik kilitlendi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2011 22:58

Kurban Bayramı tatilini değerlendirmek için şehir dışına çıkanlar yollarda uzun kuyruklar oluşturdu.

Haberin Devamı

İstanbul'da bayram öncesi trafik yoğunluğu yaşanıyor. İstanbul'un bazı noktalarında trafik durma noktasına geldi. Araçlar çok ağır hareket ederken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kent trafiğini gösteren yoğunluk haritasında köprü uzantılı yollar tıkalı anlamına gelen kırmızıya boyandı. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün yoğunluğu saat 18:30'da Mahmutbey gişeler'den başlıyordu. Mahmut Gişeler'e uzanan yol ise Firuzköy'e kadar tıkandı. Araç sürücüleri 1,2 kilometrelik yolu yaklaşık 1 saatte gittiklerini söyleyerek, içinde bulundukları duruma tepki gösterdi.

30 DAKİKALIK YOLU 5 SAATTE GELMİŞLER

Mahmutbey tarafından geldiğini söyleyen Aziz Albayrak isimli bir sürücü, saat 21.30 sıralarında 4 saattir yolda olduğunu vurguladı. Samsun'a giden bir vatandaş, ise Büyükçekmece'den geldiğini ve 5 saatte Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne ulaşabildiğini söyledi.

Haberin Devamı

İETT YOLCULARI YOLA İNDİ

Yolun tamamen tıkandığı bir anda İETT otobüsünde bulunan bazı vatandaş, otobüsten inerek, "Bacaklarımız açılsın, hava alalım diye aşağıya indik" dedi. Bayram yoğunluğundan dolayı sıkışan trafikte kalan İETT yolcuları 2 saatte otobüsün içerisinde sıkış tepiş yolculuk yaptıkları ve evlerine ulaşamakta zorluk çektileri için duruma tepki gösterdi. Bazı yolcular sadece bugün değil hergün trafiğin bu şekilde yoğun olduğunu iddia etti.

23.00'DE İSTANBUL'DA TRAFİK HARİTASI

Trafik kilitlendi

 

 


(BU BİLGİLER İBB TRAFİK KONTROL MERKEZİ'NDEN ALINMIŞTIR)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!