Törenden ölüme

Güncelleme Tarihi:

Törenden ölüme
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 01, 2009 00:00

Yayalar, park halindeki iki İETT otobüsünün arasından geçerken arkadaki otobüs aniden fırlayıp öndekine çarptı. Akıl almaz kazada, Zafer Bayramı’ndan dönen 4 yaşındaki bir çocuk ile lise öğrencisi kız yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Ä°ki Ä°ETT otobüsü arasında sıkıştılarÂ

İSTANBUL Üsküdar’da önceki gün Zafer Bayramı kutlamalarını izledikten sonra eve dönmeye çalışan Hatice Ok (28), Metin (30) ve çocukları Züleyha (7) ile Enes Ok (4), kaldırım kenarında park halinde bulunan İETT’ye ait çift katlı iki otobüsün arasından geçmek istedi. Ok ailesinin iki otobüsün arasından geçtiği sırada arkada bulunan otobüs aniden hareketlenerek önündeki otobüse hızla arkadan çarptı.

Arada sıkıştılar

Bir anda ne olduğunu anlamayan Ok ailesi ve yanlarında yürüyen lise öğrencisi Büşra Çatur (16) iki otobüs arasında sıkıştı. Ok ailesi ve Çatur, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Başından ağır yaralanan Enes ve Çatur kurtarılamadı. Ağır yaralı olan baba Metin Ok’un ve hafif yaralanan kızı Züleyha’nın (7) tedavisi sürüyor. Anne Hatice Ok ise kazadan yara almadan kurtuldu. Soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!