Tony Blair'in kızını ve sevgilisini gasp etmek istediler

Güncelleme Tarihi:

Tony Blairin kızını ve sevgilisini gasp etmek istediler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2013 01:25

İngiltere Eski Başbakanlarından Tony Blair’in 25 yaşındaki avukat kızı Kathryn Blair, pazartesi akşamı sevgilisiyle köpeğini gezdirirken silahlı 2 soyguncu tarafından gasp edilmek istendi.

Haberin Devamı

Geçen haftasonu büyük oğlu Euan’ı evlendiren İngiltere eski Başbakanı Tony Blair’in kızı Kathryn Blair, Londra’da babasının 2010 yılında satın aldığı 1 milyon sterlinlik evinin yakınlarında köpeğini gezdirirken gasp edilmek istendi. Olayı iki gün sonra açıklayan İngiliz polisi, genç avukat ve sevgilisinin silahla burun buruna geldiklerine dikkat çekerken olayı yara almadan atlatıldığını ve soruşturma başlatıldığını bildirdi. İki saldırganın silahlı oldukları ve nakit para ile mücevher istedikleri belirtildi. Gaspçıların istediklerini alamayınca elleri boş kaçtıkları öğrenildi.

DÜĞÜNDEN KARELER / FOTOGALERİ


Kısa bir süre önce de Tony Blair'in büyük oğlu Euan Blair, Türk asıllı Suzanne Ashman ile evlenmişti. Kilisedeki törenin ardından aralarında eski bakanlarının da bulunduğu davetliler Blair'ın Güney Pavilion'daki malikanesinde yapılan düğüne katıldı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!