Tom Hanks, Hollywood'da Spielberg'den bile etkili

Güncelleme Tarihi:

Tom Hanks, Hollywoodda Spielbergden bile etkili
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 13, 2002 13:03

Oscarlı ünlü aktör Tom Hanks, "Hollywood'un En Etkili İsmi" seçildi. Amerikan Entertainment Weekly dergisinin her yıl yaptığı ankette Steven Spielberg ikinciliği, Mel Gibson üçüncülüğü elde ederken, en üst sıradaki kadın oyuncu Julia Roberts oldu.

Haberin Devamı

Derginin internet sitesinde ilan edilen sonuçlara göre, Hanks, önceki senelerde olduğu gibi yine ipi göğüsledi. Yeni filmi ''Road to Perdition'' ile yedinci kez 100 milyon dolarlık hasılat rekorunu aşan 46 yaşındaki aktör için dergi, ''Skandal dolu sırları yok. Şantaj konusu olacak fotoğrafları yok. Çocukluğunda şeytanla anlaşma yapmamış. Yani, bu adama güvenebilirsiniz'' yorumunu yaptı.

Anketteki sıralamada, ''sinemanın harika çocuğu'' yönetmen Steven Spielberg ikinci olurken, üçüncü sırada Mel Gibson, dördüncü sırada Tom Cruise yer aldı.

Ankete kadın oyuncular açısından bakıldığında, en üst sıradaki aktris Julia Roberts oldu. Roberts'ın hem oyuncu, hem de yapımcı olarak ''güçlü bir isim'' olduğunu vurgulayan dergi, sanatçıyı ''Hollywood'un en önemli kadın oyuncusu'' diye tanıttı. Derginin anketinde bazı ünlü isimler şu sıralarda yer aldı:

Haberin Devamı

1. Tom Hanks
2. Steven Spielberg
3. Mel Gibson
4. Tom Cruise
5. Julia Roberts
6. Denzel Washington
11. Eminem
12. Steven Soderbergh ve George Clooney
13. Russell Crowe
16. Nicole Kidman
19. Jennifer Lopez
20. Will Smith
22. Reese Witherspoon
32. Jennifer Aniston
33. Ben Affleck ve Matt Damon
43. Cameron Diaz
44. Bono
47. Bruce SpringsteenÂ
 Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!