TOKİ kura çekilişleri ertelendi mi 2020? TOKİ Isparta, Antalya, Mersin kura çekimi ne zaman yapılacak?

Güncelleme Tarihi:

TOKİ kura çekilişleri ertelendi mi 2020 TOKİ Isparta, Antalya, Mersin kura çekimi ne zaman yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2020 18:54

İnternet üzerinden online gerçekleşen TOKİ kura çekilişlerinin salı günü Isparta'da iptal edilmesiyle beraber, 'TOKİ kura çekilişleri ertelendi mi?' sorusunun yanıtı çok sayıda vatandaş tarafından merak konusu oldu. TOKİ kura çekimleriyle ilgili araştırmalar devam ederken, ülkemizde alınan koronavirüs önemleri kapsamında TOKİ 100 Bin Sosyal Konut Projesi kura çekimleri ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Peki, TOKİ Isparta, Antalya, Mersin kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte, TOKİ kuraları ile ilgili yapılan açıklama.

Haberin Devamı

Toplu Konut İdaresi tarafından yapılan açıklamada, TOKİ kura çekilişlerinin koronavirüs salgınından dolayı ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı. TOKİ'nin web sayfası ve sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, kura tarihleriyle de ilgili bilgi verildi. Açıklamayla beraber gözler yakın zamanda gerçekleşmesi planlanan Isparta, Antalya, Mersin TOKİ kura çekimi tarihlerine çevrildi.  Peki, TOKİ kura çekimi hangi tarihte yapılacak? TOKİ kura çekilişi ne zaman? İşte, o konuyla ilgili bilgiler.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞLERİ ERTELENDİ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi"nde, hak sahibi olamayanların başvuru bedellerinin banka şubelerinden iadesi sırasında oluşabilecek sağlık riski nedeniyle kuraları erteledi.

Haberin Devamı

TOKİ'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, küresel çapta yaşanan ve Türkiye'yi de etkileyen yeni tip koronavirüs salgınına karşı tüm kurumların etkin ve koruyucu önlemler aldığı hatırlatıldı.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞLERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Yapılan resmi açıklamada, kura tarihlerinin, TOKİ'nin web sayfası ve sosyal medya hesaplarından daha sonra ilan edileceğin bildirildi. Duyuruda şu ifadeler kullanıldı;

"Devletimizce bugüne dek alınan ve alınacak tedbirler kapsamında, kuraları sosyal medya hesaplarımızdan canlı yayınladığımız 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projemizde, hak sahibi olamayan vatandaşlarımızın başvuru bedellerinin banka şubelerinden iadesi sırasında oluşabilecek sağlık risklerini engelleme amacıyla kuralar ertelenmiştir.

TOKİ kura çekilişleri ertelendi mi 2020 TOKİ Isparta, Antalya, Mersin kura çekimi ne zaman yapılacak

BAKMADAN GEÇME!