TOKÄ° BaÅŸkanı görevden alındı

Güncelleme Tarihi:

TOKİ Başkanı görevden alındı
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 16, 2001 12:42

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Dr.Kamil Uğurlu görevinden alındı. Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı'na Doç. Dr. Sefer Aycan getirildi.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan atama kararlarına göre, TOKİ Başkanı Dr. Uğurlu görevinden alınarak, Başbakanlık Müşavirliği'ne atandı. Başbakanlık Müşaviri Ersoy Volkan başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.
Haberin Devamı

Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı'na Doç. Dr. Sefer Aycan atandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na Yılmaz Babül, Çalışma Genel Müdür Yardımcılığı'na Aynur Güneş getirildi.

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü'nde boş bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) Zafer Baltacıoğlu tayin edildi.

Tütün, Tütün Mamulleri, Tuz ve Alkol İşletmeleri (TEKEL) Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine, Kristal Tuz Rafinerisi Sanayii ve Ticaret A.Ş. Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çetin, Kristal Tuz Rafinerisi Sanayii ve Ticaret A.Ş. Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığı'na TEKEL Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi H. Niyazi Adalı atandı.

Dışişleri Bakanlığı'nda, açık bulunan genel müdür yardımcılıklarından, İkili Kültürel İşler Genel Müdür Yardımcılığı'na İstihbarat Genel Müdür Yardımcısı Taner Karakaş, Protokol Genel Müdür Yardımcılığı'na Nejat Akçal, İkili Ekonomik İşler Genel Müdür Yardımcılığı'na Şakir Fakıllı, İstihbarat Genel Müdür Yardımcılığı'na Mehmet Kemal Asya tayin edildi.

Haberin Devamı

Kayseri Milli Eğitim Müdürü Nevzat Bulut görevinden alındı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nda, Özel Eğitim Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı'na İçel Milli Eğitim Müdürü Metin Memiş, Yurt Dışı Eğitim Öğretim Genel Müdür Yardımcılığı'na İlköğretim Genel Müdür Yardımcısı Aydın Parlak, İlköğretim Genel Müdür Yardımcılığı'na Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Timur Şeyhoğlu atandı.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nda, açık bulunan Sümer Halıcılık ve El Sanatları Sanayi ve Ticaret A.Ş. (SÜMERHALI) Genel Müdür Yardımcısıve Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Yüksel Özkan getirildi.

SÜMERHALI Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Müdürdaroğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Afacan Yönetim Kurulu Üyeliği görev sürelerini tamamlamaları nedeniyle Yönetim Kurulu Üyeliği'ne yeniden atandılar.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müşavirliği'ne Mustafa Coşkun getirildi.

Kültür Bakanlığı'nda, Devlet Tiyatroları Genel Müdür Yardımcılığı'na Ankara Devlet Tiyatrosu Müdürlüğü Sanatçısı Ahmet Sabri Özmener tayin edildi.

Haberin Devamı

Kültür Bakanlığı Müşavirliği'ne Alaaddin Kayıhan atandı.

Orman Bakanlığı Müşavirliği'ne Amasya Orman Bölge Müdürü Mehmet Yaşar getirilirken, Amasya Orman Bölge Müdürlüğü'ne Antalya Batı Akdeniz Bölge Müdürlüğü emrinde mühendis İsmail İkiler atandı.

Ä°stanbul Orman Bölge Müdürlüğü'ne Ä°zmir Ege Bölge Müdürü M. Sadık Mutu, Ä°zmir Ege Bölge Müdürlüğü'ne ise Ä°stanbul Orman Bölge Müdürü Mustafa Åžerbetçi tayin edildi.Â

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!