TOGG KURA SONUÇLARI ÖĞRENME EKRANI: TOGG kura sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? | Yedek aday ve ilk sahipler belli oldu...

Güncelleme Tarihi:

TOGG KURA SONUÇLARI ÖĞRENME EKRANI: TOGG kura sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı | Yedek aday ve ilk sahipler belli oldu...
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2023 00:55

TOGG kura çekilişi sonuçları gündemde yer alıyor. Türkiye'nin ilk yerli elektrikli otomobili TOGG ön başvuru süreci sona erdi. T10X için toplamda 177 bin 467 ön sipariş geldi. TOGG'un sosyal medya paylaşımında, araçların ilk sahiplerini belirleyecek çekilişin, şirketin 'Youtube' kanalından gerçekleşti. 177 bin 467 adet ön sipariş alan TOGG T10X modeli, kura çekilişi sonucuna göre sahiplerini buldu. 2023 yılında sahiplerini bulacak olan 20 bin TOGG T10X modeli için yedek kontenjanlar da belirlenecek. TOGG kura çekilişi kapsamında belirlenen 20 bin kişilik yedek kontenjan ise iptal olması durumunda araçlarını almaya hak kazanacak. Gözler şimdi TOGG kura sonuçlarında. Peki, TOGG kura çekilişi sonuçları nasıl öğrenilir? İşte, TOGG canlı yayın sonuçları hakkında bilgiler

Haberin Devamı

TOGG kura çekilişi sonuçları ne zaman açıklanır sorusu yanıtını buldu. 20 bin TOGG T10X modelinin sipariş hakkı kazanan asil ve yedek talihlilerinin belirleneceği çekiliş sona erdi. Canlı yapılan çekiliş sonrası gözler TOGG kura sonucu isim listelerine çevrildi. Peki TOGG kura çekimi sonuçları açıklandı mı? İşte tüm bilgiler

TOGG KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

20 bin TOGG T10X modelinin sipariş hakkı kazanan asil ve yedek talihlilerinin belirleneceği çekiliş sona erdi. Çekilişte ayrıca şanslı 20 bin kullanıcının yanı sıra 20 bin kişilik yedek liste de belirlendi.

Çekiliş sonuçları 22.30'dan itibaren Togg'un resmi sitesinden yayınlandı.

TOGG KURA SONUCU SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

TESLİMAT NE ZAMAN?

Togg T10X modelinin V1 donanımlı 314 kilometre menzile sahip versiyonun fiyatı 953 bin TL, V2 donanımlı 314 kilometre menzile sahip versiyonun fiyatı 1 milyon 55 bin TL ve V2 donanımlı 523 km menzilli versiyonun fiyatı 1 milyon 215 bin TL fiyat etiketiyle ön siparişe çıkmıştı.

Yapılacak çekiliş kapsamında, öncelikle nisan ayından itibaren V2 donanımlı 523 kilometre menzilli T10X’ler teslim edilecek.

V1 ile V2 donanımlı 314 km menzile sahip versiyonlu Togg T10X’lerin teslimatları Temmuz 2023’te başlayacak.

V1 donanımlı 314 kilometre menzile sahip 953 bin TL’lik T10X’in teslimat dönemi ise Kasım 2023. Fiyatlar araçların teslim edildiği dönemdekş şartlara göre değişkenlik gösterebilecek.

Haberin Devamı

TOGG RENKLERİ VE ANLAMLARI

Anadolu - Kırmızı"Anadolu" olarak isimlendirilen rengin açıklamasında Anadolu topraklarındaki cana yakınlık ve tutkuyu yansıtan kırmızıdan ilham alındığı belirtildi.

PAMUKKALE-BEYAZ

"Pamukkale" olarak adlandırılan beyaz rengin, Pamukkale travertenlerinin göz kamaştıran beyazlığından ilham aldığı açıklandı.

GEMLİK-MAVİ

Gemlik mavisi olarak adlandırılan rengin, zeytin ağaçlarının gölgesindeki mavi sulardan ilham aldığı kaydedildi.

KAPADOKYA-BEJ

"Kapadokya" olarak adlandırılan rengin ise Kapadokya’nın olağanüstü güzellikteki doğa harikası peri bacalarının toprak ve kum bejinden esinlendiği ifade edildi.

OLTU-SİYAH

Haberin Devamı

"Oltu" olarak adlandırılan renk seçeneğinin de Oltu taşının göz alıcı siyahlığını, parlak dokusunu, sağlam yapısını temsil ettği belirtildi.

GRİ-KULA

"Kula" olarak adlandırılan renk seçeneğinin ise Kula'nın doğal yapısı, kayaçları ve vadileriyle yerkürenin milyonlarca yıllık geçmişini bugüne taşıyan gri ihtişamını yansıttığı ifade edildi.

BAKMADAN GEÇME!