TMSF ev eşyası satacak

Güncelleme Tarihi:

TMSF ev eşyası satacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2007 11:38

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), bankacılık operasyonları kapsamında el konulan ve çoğunluğu ev eşyası 82 parça malzemeyi 6 Aralık Perşembe günü satışa çıkaracak.

Muhammen bedelleri toplamı 9 bin 933 YTL olan malzemeler arasında televizyon, çamaşır makinesi, müzik seti, bilgisayar, kondüsyon aleti, saat, abajur, konsol, heykel, kılıç, kilim, sehpa, oturma ve yemek grupları gibi eşya yer alıyor.

TMSF'nin satışa çıkardığı ürünlerde muhammen bedelin 37 ekran TV için 30 YTL, çamaşır makinası için 200 YTL, müzik seti için 20 YTL, bilgisayar için 50 YTL, plazma TV bin YTL, iki kapılı buzdolabı 75 YTL, dizüstü bilgisayar 250 YTL olarak belirlendiği dikkati çekti.

TMSF'den yapılan açıklamaya göre, açık artırmaya çıkarılan malzemeler, muhammen değerlerinin yüzde 75’inden az olmamak üzere en çok artırana ihale edilecek. Verilen bedel muhammen değerin yüzde 75’inden az olur ya da hiç alıcı çıkmazsa, ikinci satış 11 Aralık'ta düzenlenecek. İkinci ihalede de satış olmazsa eşyalar, 6 ay içinde pazarlıkla satışa sunulacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!