Tır çekicisi kesilerek kaldırıldı

Güncelleme Tarihi:

Tır çekicisi kesilerek kaldırıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 1999 00:00

Haberin Devamı

Ümraniye Belediyesi, Güven Sanayi Sitesi'nde uzun süredir park halinde bulunan ve kaldırılması kararlaştırılan arızalı iki TIR çekicisini, bütün kaldıramayınca, ortadan kesti. Her biri 40 bin mark değerinde olan çekicilerin kesilmesi talimatını veren Temizlik İşleri Müdürü Hüseyin Dinç, siteyi temizlemek için kaldırmaya karar verdikleri çekicileri kesmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Güven Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldız, bir dilekçe ile Ümraniye Belediyesi'ne başvurarak, sitelerinin, uzun süredir park halinde bulunan araçlardan temizlenmesini talep etti. Bu talebi yerinde bulan Ümraniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Hüseyin Dinç, ekibini toplayarak siteye geldi. Belediye işçileri, TIR çekicilerini, kepçe ile çekmek istediler ancak başaramadılar. Bunun üzerine, Temizlik İşleri Müdürü Dinç, çekicilerin ortadan kesilmesi talimatını verdi.

Şu an yurtdışında bulunan Yıldırım Senal'a ait olan ve motorlarındaki arızanın giderilmesini bekleyen TIR çekicilerinin kesildiğini gören site sakinleri, yönetime giderek durumu bildirdiler. Güven Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldız, çekicilerin kaldırılması için Ümraniye Belediyesi'nden yardım istediğini, talimatın, Temizlik İşleri Müdürü Hüseyin Dinç'ten geldiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!