The Police yeniden birlikte

Güncelleme Tarihi:

The Police yeniden birlikte
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2007 12:45

Efsane rock grubu The Police, kuruluşunun 30'uncu yıldönümünde çıkacakları bir dünya turnesi için yeniden bir araya geldi.

Haberin Devamı

Grubun lideri Sting, diğer üyeler gitarist Andy Summers ve davulcu Stewart Copeland ile Los Angeles'ta düzenlediği basın toplantısında, dünya turnesinin 28 Mayısta Kanada'nın Vancouver kentinden başlayacağını, Kuzey Amerika'nın ardından Avrupa'da Fransa, Hollanda, İtalya, Almanya ve Büyük Britanya gibi ülkelerde konser vereceklerini belirtti.

Açıklamasıyla milyonlarca hayranını sevindiren grup, Latin Amerika, Avustralya ve Japonya'da da sahneye çıkacak.

ABD'nin Los Angeles kentinde önceki gece dağıtılan Grammy Müzik Ödülleri töreni için 20 yılı aşkın bir süreden sonra yeniden bir araya gelen pop-rock grubu Police, daha sonra Los Angeles'ın ünlü kulübü Whisky-A-Go-Go'da birkaç şanslı kişiye özel bir konser vermişti.

Gerçek adı Gordon Matthew Sumner olan Sting, Copeland ve Fransız Henri Padovani'nin 1977'de kurduğu ve Londra'da o dönem patlayan punk dalgasına katılan Police grubuna, sonradan Padovani gitmiş, gitarcı Summers katılmıştı.

Haberin Devamı

Grubun yeniden birleşeceği yolundaki söylentiler, 56 yaşındaki Sting'in, geçen ay sonunda, grubun diğer üyeleri gitarist Andy Summers ve davulcu Stewart Copeland ve kendisinin "yıldönümünü kutlamak için böyle bir dünya turnesine çıkma olasılığından konuştuklarını açıklaması üzerine yayılmıştı.

Ayrıldıklarını resmen açıklamayan grubun müzisyenleri, 1983'te son albümleri "Synchronicity"yi çıkardıktan sonra kariyerleri yalnız sürdürmeye başlamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!