Teyyo'nun en son yalanı

Güncelleme Tarihi:

Teyyonun en son yalanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 1999 00:00

Haberin Devamı

Masum ve ansiklopedik yalanları ile tanınan ‘Teyyo Pehlivan’ lakaplı Tayyip İde, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti tarafından yayımlanan Rakım 2000 Dergisi'ne kapak oldu.

Atatürk'ten İsmet İnönü'ye, Hülya Avşar'dan Sophia Loren'e, Bill Clinton'a kadar tüm ünlülerle arkadaş olduğunu anlatan Teyyo, 28 Aralık'ta 84 yaşında ölmüştü. Teyyo'nun sevimli yalanları, Atatürk Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr. Şenol Kantarcı tarafından derlenmişti.

DEMI MOORE'LA KARŞILAŞMA

İşte Teyyo Pehlivan'ın son yalanlarından biri:

‘‘Bir gün Hasankale Belediye otobüsü ile ABD'ye gidiyorum. Bir baktım yolda Demi Moore'un arabasının tekeri patlamış. Neyse gardaş, indim aşağı, bir dakika sürmedi lastiği tamir ettim. Bunun üzerine Demi, beni yemeğe davet etti. Ben de kıramadım. Demi, teşekkür için beni yanağımdan öptü. Ben de onu yanaklarından öptüm. Demi, 'Bir daha öper misin' dedi. Neyse ben bir daha öptüm. Demi, 'Sen Doğulusun, bir daha öp bakayım' dedi. Ben de öptüm. İkinci kez öptüğümde Demi, 'Seni tanır gibiyim, Erzurumlusun' dedi. Üçüncü öpüşümde Demi bu kez 'Vallahi ben seni tanıdım, Sen Hasankaleli Teyyo Pehlivan'sın' dedi. Vallahi ben de şaşırdım. Demi, beni üç öpüşte tanıdı.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!