Terörle hak kazanılmaz

Güncelleme Tarihi:

Terörle hak kazanılmaz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2012 00:00

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye’nin ekonomik olarak iyi günler yaşadığını belirterek, “Bu güzel gidişe çomak sokmak isteyenler var. Türkiye’yi herhangi bir şekilde terörle hizaya getirmek mümkün olmayacaktır. Şunu herkes şunu iyi bilsin, terörle herhangi bir şekilde hak kazanmak mümkün değildir” dedi.

Haberin Devamı

Geceyi babası Ahmet Hamdi Gül’ün Melikgazi, Kergah bağlarında bulunan 2 katlı sayfiye evinde geçiren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Boyteks Halı Fabrikası’ndaki açılış töreninde Türkiye’nin sanayi üslerinin giderek güçlendiğini, Kayseri’nin de sanayi kültürü bulunduğunu, Kayserili sanayicilerin helal kazançla, azimle çalıştıklarına dikkat çekerek şöyle konuştu: “Türkiye ekonomik olarak iyi günler yaşıyor. Sıkıntılarımız, üzüntülerimiz var. İçerden dışardan milletin, Türkiye’nin havasını nasıl bozarız diye, terör olayları zaman zaman kendini gösteriyor. Türkiye’yi herhangi bir şekilde terörle hizaya getirmek mümkün değildir. Tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Teröristler eninde sonunda pişmanlık duyacaklardır. Onların yapacağın en iyi şey, pişmanlık duyup, yaptıkları insanlık dışı eylemlerden vazgeçmeleridir. Türkiye’nin zemini sağlamdır. Gece gündüz çalışıp, en akıllı doğru politikaları yaparak, şirketlerinizi büyüteceksiniz. Türkiye daha büyüyecek ve Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşlarının refahı yükselecektir. Kim üretim yapıyor, yeni bir iş yapıyorsa, yeni bir teşebbüse soyunursa bize mutluluk kaynağı olur.            

Haberin Devamı

Halısını  beğendi

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, Boydak Holding şirketlerinden Boyteks’in 50 milyon liralık yatırımla Organize Sanayi Bölgesi’nde kurduğu Boyteks Halı Fabrikası’nda yurt dışına halı ihracat edecek tesisin açılış törenine katıldı. Açılış törenin yapıldığı kapalı alana halıdan dokunmuş Türk bayrağı, Atatürk ve Abdullah Gül posteri asıldı. Fabrikadaki işçiler tarafından dokunmuş Cumhurbaşkanlığı forslu 4 metrekarelik bir halı ile 2 metrelik çerçeveli halı portresi de Cumhurbaşkanına armağan edildi. Gül, çok başarılı bulduğu portresini görünce kahkahalar attı. Gül açılıştan sonra işçilerle birlikte güveçte pastırmalı kuru fasulye, tandır, imambayıldı, etli pide, etli yaprak sarması ve şöbiyetten oluşan yemekten yedi. Gül, buradan Kayserispor Başkanı Recep Mamur’un sahibi olduğu Femaş fabrikasına geçerek, fırın ve diğer mamullerin üretimini izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!