Terörist oyunu mu

Güncelleme Tarihi:

Terörist oyunu mu
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2014 01:42

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un tahliyesine ilişkin “Tahliyesi çok güzel olmuştur” dedi.

Haberin Devamı

Bahçeli, Başbuğ’un teröristlikle suçlandığını da ima ederek, “Acaba başka teröristlerle ilgili de bir oyun mu oynanıyor” diye sordu. Dün Ankara’da partisinin Genel merkezinde Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 10. dönem açılış törenine katılan Bahçeli, gazetecilerin soruları üzerine şu değerlendirmelerde bulundu:

TAHLİYESİ GÜZEL OLDU

(İlker Başbuğ’un tahliyesine ilişkin) Genelkurmay Başkanı’nın terörist başı ve terör örgütünün yöneticisi olması konusu iyi ele alınmalı. Terörist başı olarak, demokratik açılım zırvasının süreç olarak halen devam ettiği bir dönemde, acaba başka teröristlerle ilgili de bir oyun mu oynanıyor. Onu görmemiz lazım. Genelkurmay Başkanımız haksız bir şekilde cezaevine konulmuştur. Tahliyesi çok güzel olmuştur. Hayırlı uğurlu olsun. Ama bunlar üzerinde gelişigüzel tartışmalarla yeni bir takım tuzaklara, oyunlara Türkiyeyi muhatap etmemek lazım.

MECLİS’TE GÖRÜŞÜLMELİ

Haberin Devamı

(CHP’nin fezlekelerin 26 Mart’ta Genel Kurul’da okunması çağrısının sorulması üzerine) Eğer anlaşılabilirse, olağanüstü toplantı ile görüşülebilir. Ama sonuca varabilmek için AKP’nin de Meclis’te olmasında yarar var. O bakımdan partiler arası bir diyalog kurulabilirse, bir an evvel Meclis’te görüşülmesinde yarar var. Ayrıca neyi görüşeceklerini de milletvekillerimizin bilmesi lazım. Bu nedenle Meclis Başkanı’na büyük görev düşüyor. Bilgilendirme imkanı da tanımaları lazım. (Meclis Başkanı’nın “Genel Kurul’da görüşülmeden bilgilendirme olamayacağı” yorumuna) Bilginin kimseye bir zararı yok. O da değerli bir siyasetçidir. Tam 82 gün oldu. 82 günden bu yana Türkiye’yi bu kadar meşgul etmenin gereği yoktur. 17 Aralık Türkiye için bir kara gündür. Bu kara günü aşmamız lazım.

Y GENÇLİĞİ CEVABI VERİR

(Başbakan’ın Bahçeli ve CHP Genel Başkanı’nın montajlanmış kaydını dinletmesine) Başbakanın yeni bir oyunu bu. Vakti bol, her türlü oyunu oynuyor.

(Beyaz Saray’ın Başbakan’ın Obama ile görüşmesinde, ‘Mesaj alınmıştır’ ifadesini yalanlamasına) Başbakan ile Obama arasındaki dostluğa bizi sokmayın efendim. Bundan ciltler yazılır. (Başbakan’ın sosyal medya araçlarını kaldırmaya yönelik sözleri) Çok yanlış bir davranış. Y gençliği zannediyorum gereken cevabı verecektir.

Haberin Devamı

Çalıntı oyla çalıyorlar

Terörist oyunu mu

YEREL seçim çalışmalarına dün Ankara’da devam eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mamak, Altındağ, Keçiören, Yenimahalle ve Kazan Seçim İletişim Merkezleri’ne ziyaretlerde bulundu. Bahçeli, buralarda yaptığı konuşmalarda özetle şunları söyledi: “Bu seçimler AKP’den kurtuluş demektir. Önce sandığa gideceksiniz, oylarınızı kullanacaksınız. Sandığa gitmek demokratik bir hak ve görevdir. Sandıkta söz gelimi bir A partisi var. Akşam sayımında 11 oy almış. Oradaki görevlileri biraz hile, biraz hırsızlık yapmaya başladı mı, birisi 11’in başına veya sonuna 1 ilave ettiği takdirde, oradaki A partisin aldığı 11 oy 111 oluyor. Çok sayıda oy diğer partilerden çalınıyor, oraya veriliyor. Bu çalıntı ile yönetimde bulunma başarısını gösterenler, çalarak devam etmeyi de prensip haline getiriyor. Artık buna bir dur demek lazım.”

BALINI, KAYMAĞINI YEMİŞSİN

Haberin Devamı

Televizyonda ‘geziyorsunuz, çok yoruluyorsunuz, yorgunluğunuzu nasıl atıyorsunuz’ diye soruyorlar. Başbakan da ‘Üç öğün bal ve kaymak yiyorum’ diyor. Başbakan 17 Aralıktan sonra anlaşıldı ki, yetimin, öksüzün, kimsesizin, yoksulun, açın hakkını yiye yiye ülkenin balını ve kaymağını yemişsin ki, 1 milyar dolar servete ulaşmışsın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!