Terminatör'ün seksi ve acımasız robotu

Güncelleme Tarihi:

Terminatörün seksi ve acımasız robotu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2003 01:42

Haberin Devamı

İnsanlarla makineler arasındaki savaşı konu alan ve Türkiye'de de gösterime giren ‘‘Terminatör-3’’ filminde seksi ve kötü robot T-X'i canlandıran Kristanna Loken, erkek dergisi Maxime'e poz verdi.

Terminatör 3 ‘‘Rise of the Machines’’ filminde Arnold Schwarzenegger ile dövüşen T-X adlı kötü robotu oynayan seksi yıldız Kristanna Loken, erkek dergisi Maxim'e verdiği röportajda çıplak sahneyi nasıl oynadığını anlattı. Röportajla birlikte dergiye cüretkár pozlar da veren 24 yaşındaki Loken, soyunmak için kendisini nasıl cesaretlendirdiğini anlatırken şunları söyledi:

‘‘Çıplak sahneyi oynamak için kendimi kafaca hazırladım. Kendi kendime, Arnold'la dövüşeceğimi ve tüm dünyanın gözleri önünde çıplak olmam gerektiğini düşündüm. Bu benim için itici güç oldu.’’

İnsanlar ve Skynet robotları arasındaki savaşı konu alan ‘‘Terminatör-3: Makinelerin Yükselişi’’ Türkiye'de de gösterime girdi. Yönetmenliğini Jonathan Mostow'un, başrolünü Arnold Schwarzeneger'in üstlendiği yapımda, Nick Stahl, Clarie Danes ve Kristanna Loken rol alıyor. Terminatör-3'te, serinin ilk iki filmindeki yenilgileriyle pes etmeyen robotlar, dünyayı ele geçirmelerine engel olan John Connor'ı öldürmek için üçüncü bir girişimde bulunuyorlar. Bu sefer ‘‘dişi’’ bir düşman robot şansını deniyor. Serinin üçüncü filminde olaylar kısaca şöyle gelişiror:

John Connor'ın mahşer gününü engellemesine yardım etmesinin üzerinden 10 yıl geçmiştir. Ancak, Skynet insan ırkını yok etmek için son derece gelişmiş makineler programlamıştır. Skynet'in Connor'ı öldürme ve insan ırkına savaş açma girişimlerine rağmen, 29 Ağustos 1997 günü bir olay yaşanmamıştı. Artık 22 yaşında olan Cannor, kayıt dışı yaşamaktadır. Skynet tarafından izinin bulunmasına imkan yoktur. Ta ki en gelişmiş öldürme makinesi, ‘‘geleceğin gölgeleri’’nden çıkıp gelene dek. Connor ve kız arkadaşı, mahşer gününün yaklaştığını ve kendileriyle dünyanın sonu orasında sadece 3 saat kaldığını fark ettiklerinde, tek umutları eski model gizemli siborg'un (Arnold Schwarzeneger) kopyasıdır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!