Terk edilen kadının intikamı acı oldu

Güncelleme Tarihi:

Terk edilen kadının intikamı acı oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2011 14:38

Adana’da kendisini terk eden 7 yıllık sevgilisi M.A.’yı (31) kaçırtarak işkenceyle 350 bin TL’lik senet imzalattığı iddia edilen Zeynep Ç. (30) ile akrabası 4 kişi gözaltına alındı.

İddiaya göre, Mersin Üniversitesi’nde okurken tanışan ve birbirlerine aşık olan M.A. ile Zeynep Ç. okul bittikten sonra Adana’da ev tutup birlikte yaşamaya başladı. Genç kadın PTT’de işe girdi, sevgilisi de bilgisayar ve elektronik ürünleri satış mağazası açtı. Ancak M.A., 7 yıldır birlikte olduğu Zeynep Ç.'yi geçen ay terk ederek ailesinin evine döndü.

Terk edilmeyi kabullenemeyen Zeynep Ç. durumu bir bankada çalışan eniştesi M.E. (43) ile akrabaları Çukurova Üniversitesi’nde öğrenci olan E. Ç. (22), matematik öğretmeni V. Ç. (24) ve S. K.’ye (25) anlattı.

KAÇIRIP İŞKENCE YAPTILAR

Aralarında yaptıkları görüşme sonrasında M.A.’ya ders verme kararı alan aile, onu konuşma bahanesiyle bir AVM’nin otoparkına çağırdı. Otoparkta buluştukları M.A.’yı tabancayla tehdit eden şüpheliler, otomobile bindirip Zeynep Ç. ile birlikte yaşadıkları eve götürdü. İddiaya göre el ve ayaklarını sandalyeye bağladıkları M.A.’yı demir çubuklarla döven şüpheliler, M.A.'nın çıplak görüntüsünü de çekti. Eski sevgilisine yapılan işkenceyi izleyen Zeynep Ç. görüntüleri internette yayınlayacakları tehdidinde bulunarak polise gitmemesini söyledi. M.A.’nın bu güne kadar yaşadığı ilişkiye karşılık olarak 350 bin liralık senet imzalatan zanlılar, cebinde bulunan 700 lira parası ile cep telefonunu da aldı. Yediği dayaktan kendinden geçen M.A.’yı otomobile bindiren gaspçılar, özel bir hastanenin bahçesine atıp kaçtı.

MERSİN’DE YAKALANDILAR

Acil serviste tedaviye alınan M.A.’nın olayı anlatması üzerine harekete geçen Gasp Bürosu ekipleri, şüphelileri tatil için gittikleri Mersin’de düzenledikleri operasyonla yakaladı. Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgularında suçlamayı kabul etmeyen zanlılar, senedi Zeynep Ç.'ye olan borcuna karşılık M.A.’nın kendi isteğiyle verdiğini ileri sürdü. İşkence yaptıkları iddiasını da kabul etmeyen şüpheliler 'yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, zorla senet imzalatma, özel hayatın gizliliğini ihlal, adam kaçırma ve şantaj' iddiasıyla adliyeye sevk edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!