Temiz aile tartışılıyor

Güncelleme Tarihi:

Temiz aile tartışılıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2000 00:00

Haberin Devamı

PERSİL firmasının ‘‘Temiz Aile, Temiz Gelecek’’ projesi, Kanal D ve Milliyet Gazetesi'nin işbirliğiyle Türk ailesinin yarınlarına ışık tutacak. Algılama, öğrenme ve dil psikolojisi uzmanlarından Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun Kanal D'de, pazar günleri saat 11.00-12.00 arasındaki sohbet programlarında, Türk toplum ve ailesi yapısı, aile içi ilişkiler ayrıntılı olarak canlı yayında tartışılacak. Toplumun yapı taşı ailenin önemine yönelik programların ilki, 13 Şubatta Kanal D'de yayınlanacak.

Persil'in sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 1999 yılında başlattığı ve şimdiye dek Türkiye'nin 9 ilinde yapılan ‘‘Temiz Aile, Temiz Gelecek’’ sohbet toplantıları, gördüğü yoğun ilgi üzerine, artık Kanal D ve Milliyet'ten daha geniş kitlelere ulaşacak.

ABD'de 23 yıl yaşayan, üniversitelerde psikoloji dalında öğretim üyeliği yaptıktan sonra Türkiye'ye dönen Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, Milliyet Gazetesi'ndeki köşesinde, proje kapsamındaki sosyal konular hakkında ilgiler verecek, okurlardan gelen soruları yanıtlayacak. ‘‘Temiz Aile, Temiz Gelecek’’ sohbetlerine, 2000 yılında da çeşitli illerde devam edilecek.

1999 yılında yapılan toplantılara, İstanbul'da Prof. Dr. Zuhal ve Acar Baltaş, Antalya'da Prof. Dr. Aykaç Akalın, Kastamonu'da Dr. Erdal Atabek, Samsun'da gazeteci Abbas Güçlü, İsparta'da Prof. Dr. Üstün Dökmen, Zonguldak-Ereğli'de Dr. Turgay Biçer ve Edirne, Mersin ve Çorum'da da Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu konuk olmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!