TEM'de 20 araç birbirine girdi

Güncelleme Tarihi:

TEMde 20 araç birbirine girdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2012 08:07

Düzce’de TIR’ın önünde giden otobüse çarpması sonucu meydana gelen kazada TEM yolu savaş alanına döndü. Duramayan araçların peş peşe çarpışması sonucu 20 araç birbirine girerken, 23 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, bugün saat 07.45’de TEM yolunun Gümüşova Rampaları Mevkii’nde meydana geldi. İstanbul’dan Ankara yönüne giden 01 TM 311 plakalı yem yüklü TIR, önünde giden yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Kaza yapan araca çarpmamak için araçlar fren yapınca zincirleme kazalar oldu. Kazada 20 otomobil birbirlerine girerken, Ankara yönü ulaşıma kapandı.

Kaza ardından, Düzce ve Sakarya’dan çok sayıda 112 Acil ekibi ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Yolda uzun araç konvoyları oluşurken, yaklaşık 1 saat sonra yol tek şeritten kontrollü olarak ulaşıma açıldı. Oluşan konvoy nedeniyle araçlar güçlükle ilerledi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kazada yaralanan Adnan Ersoy (53), Nuri Solak (47), Nuri Emine Demir (33), Ersel Er (44), Kadir Akyaman (33) ve Kürşat Taşkın (36) Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde, Nuri Arslan, Uğur Vedat Erkan, İbrahim Sönmez, Mehmet ve Fatma Yumruoğlu ile isimleri henüz belirlenemeyen 2 kişi Özel Hayri Sivrikaya Hastanesinde, Aliye Sibel Tuzcu ile Baki Toraman ise Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alındı. Kimliği öğrenilemeyen 8 yaralının da Sakarya'daki hastanelerde tedavi altına alındığı belirtildi.

Haberin Devamı

Yaralılardan 6'sının durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.



KAZADAN FOTOĞRAFLAR

KAZA YERİNDEN GÖRÜNTÜLER / WEB TV 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!