TellaÄŸa popo ÅŸov

Güncelleme Tarihi:

TellaÄŸa popo ÅŸov
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 14, 2011 21:17

İKİ haftadır kiraladığı tekneyle Bodrum'da tatil yapan Hülya Avşar, geçtiğimiz gün keselenmek için gittiği hamamda yaşadıklarını acunn.com sitesindeki köşesinde yazdı.

Haberin Devamı

HÜLYA AVŞAR WAKEBOARD YAPTI-FOTO GALERİ 

 Kendisini keseleyecek kişinin erkek olduğunu öğrenince tedirgin olan sanatçı, yazısında şu ifadeleri kullandı: "Hafif gülerek 'İlk defa erkek keseleyecek beni, acaba mayomu giyse miydim?' diye kendi kendime yüksek sesle konuşuyordum ki, 'E ne anlayacaksınız o zaman keseden? Rahat olun siz.

Benim için gün içinde keselediğim 30 kadından birisiniz' demesiyle kendimi mermerin üzerinde buldum... O sırada sarıp sarmaladığım peştamal yarı belime kadar çekilerek indirilmişti. Sonunda dayanamayarak 'İşimi zorlaştırıyorsunuz böyle kese olmaz ki!' diye azarladı beni. Kendimi feci yorgun gergin, çaresiz hissettiğimi düşünürken kesenin boynumdan göğüs kısmıma doğru gittiğini gördüm ve peştamala deli gibi sarıldım. İfadesiz adam bu sefer boyun kısmımla mücadele ediyordu ki 'Boğulacağım' diye sesimi yükselttim. Belli ki adamın niyeti de buydu. O da artık kazanacağı parayı hak etmeye çalışıyordu. Derken 'Kalk' dedi. Kalktım. 'Arkanı dön' dedi. Döndüm. Bir de ne göreyim, arkamdan şaaap diye attığı soğuk su! Biri beni itmiş gibi taaaa karşı kurnaya fırlattı. Kaymamak için bir yerlere tutunayım derken benim peştamal sonunda düştü. İki saniyelik bir popo şovuyla tellak ve ben hamamdan çıktık."

Haberin Devamı

Bodrum'dan önce Yunan adalarını gezen Hülya AvÅŸar, wakeboard da yaptı.  Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!