Tekzen çalışma saatleri 2024 – Tekzen mağazası saat kaçta açılıyor ve kapanıyor?

Güncelleme Tarihi:

Tekzen çalışma saatleri 2024 – Tekzen mağazası saat kaçta açılıyor ve kapanıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2024 00:21

Tekzen çalışma saatleri, mağazaları ziyaret etmek isteyen vatandaşların gündeminde yer alıyor. Tekzen 2024 çalışma saatleri aracılığıyla pek çok yerde bulunan ve ev, bahçe gereçleri satan bu mağazaların hafta sonu çalışıp çalışmadığı da öğrenilebilecek. Peki, Tekzen Cumartesi ve Pazar günü saat kaçta açılıyor ve saat kaçta kapanıyor? İşte, 2024 Tekzen çalışma saatleri bilgileri

Haberin Devamı

Tekzen ile ilgili en çok merak edilen konular arasında hafta içi/hafta sonu mesai saatleri bulunuyor. Bu içeriğimizden çalışma günleri ve marketin açılış kapanış saatleri hakkında bilgi alabileceğiniz gibi, öğle arası başlangıç/bitiş saatlerini de öğrenebilirsiniz. İşte detaylar...

TEKZEN MAĞAZASI SAAT KAÇTA AÇILIYOR, KAÇTA KAPANIYOR?

Tekzen Mağazası çalışma saatleri hafta içi her gün sabah tam 10.00’da başlar ve kapanış saati olan 20.00’a kadar hizmet vermeye devam eder. Tekzen alışveriş mağazaları sadece Cuma günleri Cuma namazı nedeni ile kapalı olduğu yerler bulunmaktadır.

1995 yılında kurulan Tekzen, Türkiye’nin ilk yapı marketidir. İstanbul Merter’de açtığı ilk mağazasıyla “yapı market” sektörünün ülkemizdeki öncülüğünü de başlatan Tekzen, doğru hedef ve stratejilerle hızla büyüyerek bugün “Yapı Market Sektörünün En Büyük Satış Alanına Sahip” ve “En Yaygın Yaygın Yapı Market Zinciri” unvanlarını elinde bulunduran, sektördeki tek markadır.

Haberin Devamı

Tekzen çalışma saatleri 2024 – Tekzen mağazası saat kaçta açılıyor ve kapanıyor

Tekzen, yapı malzemeleri ve mobilya satışı yapan uluslararası bir yapımarket zinciridir. 1995 yılında Türk-Alman iş ortaklığında Götzen adıyla kurulan şirket, 1999 yılından itibaren Tekzen adıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Romanya'da şubeleri bulunmaktadır. Türkiye'de 53 ilde, 114 şubesiyle hizmet veren yapımarket zinciridir.

Yurt içinde açtığı mağazaların yanı sıra yurt dışı mağazalarıyla da sürdürmektedir. Romanya’da açtığı mağaza ile yurtdışında mağaza açan ilk yapı market markası olarak adından söz ettiren Tekzen, Romanya’nın ardından Kıbrıs’ta da mağaza açarak yurtdışı yatırımlarına devam etmiştir.

Tekzen çalışma saatleri 2024 – Tekzen mağazası saat kaçta açılıyor ve kapanıyor
TEKZEN ÇALIŞMA SAATLERİ

Hafta içi: 10:00- 20:00

Hafta sonu: Kapalı

Resmi ve Dini Bayramlar: Kapalı

Haberin Devamı

Tekzen merkez binası BAB Plaza, Merkez Mah. Cendere Caddesi No 30 Kağıthane / İstanbul  adresinde bulunmaktadır. Tekzen merkez şubesine 0212 444 85 96 numaralı telefon aracılığıyla erişebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!