Teknofest 2021 ne zaman başlayacak ve ayın kaçına kadar devam edecek?

Güncelleme Tarihi:

Teknofest 2021 ne zaman başlayacak ve ayın kaçına kadar devam edecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2021 17:58

Teknofest 2021, pek çok teknolojik ürüne ev sahipliği yapacak. Birbirinden özel etkinliklerle gerçekleşecek olan Teknofest 2021, jet motor tasarımı, robotaksi binek otonom araç, insansız hava aracı yarışması gibi gibi pek çok aşamayı ilgililer ile buluşturacak. Peki, Teknofest 2021 ne zaman başlayacak ve ne zamana kadar devam edecek? İşte, Teknofest 2021 hakkında detaylar

Haberin Devamı

Teknofest 2021 için heyecan dorukta. Toplumun tamamında teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturmayı, Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen TEKNOFEST, gençlerin geleceğin teknolojileri üzerinde çalışmalarını desteklemek için Roket’ten Otonom Sistemlere, Tarım'dan Sualtı Sistemleri’ne teknolojinin her alanında düzenlediği yarışmalarla Türkiye tarihinin en büyük Teknoloji Yarışmalarını gerçekleştiriyor.

Gençlerin millî teknoloji üretme ve geliştirme konusunda ilgilerinin arttırılması hedeflenerek bu alanlarda çalışan binlerce gencin projesine destek olmak için bu yıl ön eleme aşamasını geçen takımlara toplamda 5 Milyon TL'nin üzerinde malzeme desteği sağlanıyor.

TEKNOFEST’te yarışıp dereceye girmeye hak kazanan takımlar ise 4 Milyon TL'nin üzerinde ödülün sahibi olacak. TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde, Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu, medya kuruluşları ve üniversitelerin destekleriyle düzenleniyor.

Haberin Devamı

Teknofest 2021, 21-26 Eylül tarihleri arasında yeniden İstanbul’da, Atatürk Havalimanında gerçekleşecek 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!