Tekirdağ'da yangın

Güncelleme Tarihi:

Tekirdağda yangın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2010 01:50

Tekirdağ'da bir evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, duman nedeniyle binada mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, Hürriyet Mahallesi Yeşilköy Sitesi B Blok'ta Naciye Tunalı (60) ve kızı Güler Tunalı'nın (35) 5 katlı binanın 3. katındaki oturduğu evde, elektrik kontağının neden olduğu yangın çıktı.Alevlerin bir anda yayılması üzerine Naciye ve Güler Tunalı kendi imkanlarıyla binadan çıkmayı başardı.
Yangının büyümesi ve dumanın merdiven boşluklarını kaplaması nedeniyle binanın 5. katındaki 4 kişi ise evlerinde mahsur kaldı.Olay yerine gelen Tekirdağ Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alırken, duman nedeniyle mahsur kalan 5. kattaki Sevan Yanar Anneyev (32), Yasemin Zorlu (19), Halil Dede (19) ve Barış Anneyev (8) kurtarıldı.

Yangında ev kullanılamaz hale gelirken çevredeki vatandaşlar itfaiyenin geç kaldığını iddia etti.Öte yandan, Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek de olay yerinde incelemelerde bulundu.Çelikbilek, incelemelerden sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının buzdolabının arkasındaki elektrik kontağından çıktığını belirterek, 6 kişinin dumandan etkilendiğini söyledi.Dumandan etkilenen kişiler olay yerine çağırılan ambulanslarla Tekidağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!