Tek suçu kartopu oynamak

Güncelleme Tarihi:

Tek suçu kartopu oynamak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2013 02:06

Yusuf Salih 11 yaşındaydı. Arkadaşlarıyla oynamaya çıktı, attığı kartopu bir taksiye isabet etti. Yusuf Salih taksicinin öfkesinden kaçarken, bir başka aracın altında kalarak can verdi.

Haberin Devamı

İSTANBUL’un Küçükçekmece ilçesi Kartaltepe Mahallesi’nde önceki akşam arkadaşlarıyla oynamak için sokağa çıkan Yusuf Salih Özdağ’ın (11) attığı kartopu yanlışlıkla bir taksiye isabet etti. Öfkelenen taksi şoförü aracıyla ters yönde ilerleyerek, Yusuf’u kovalamaya başladı. Korkup kaçan Yusuf, yan yoldan bariyerlerin üzerinden atlayarak E-5 Karayolu’na fırladı. Yolun sol şeridine kadar koşan Yusuf, Avcılar istikametine ilerleyen bir cipin altında kalarak yaşamını yitirdi. Özdağ’ı kovalayan taksi şoförü ve çarparak ölümüne neden olancipin sürücüsü olay yerinden kaçtı.

‘ELİNDEN TUTAMADIM’

Yusuf’un cenazesi dün sabah babası Ertekin Özdağ ve yakınları tarafından helallik alınması için olay yerinin yakınındaki Pamuk Sokağı’nda bulunan evlerinin önüne getirildi. Yusuf’un birlikte kartopu oynadığı kuzeni Ufuk Özdağ, yaşadıklarını şöyle anlattı: “5 arkadaş kartopu oynuyorduk. Kartopu taksiye isabet etti. Taksici geri geri gelerek ani fren yaptı ve Yusuf’u kovalamaya başladı. Yusuf’u tutmaya çalıştım ama elimden kaçtı. Onu bulduğumuzda yerde yatıyordu.”

Haberin Devamı

Çarpan teslim oldu

Yusuf’a çarparak ölümüne neden olan cip sürücüsü Özkan Acar (36) dün Sefaköy Polis Merkezi’ne teslim oldu. Acar, Asayiş Şube’ye götürülürken, cipi de otoparka çekildi.

Cenazesi bugün Sinop’un Erfelek ilçesi Selbeyi köyünde toprağa verilecek olan Yusuf Salih’in ölümü ailesini gözyaşlarına boğdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!