Tek hatıra bu fotoğraf kaldı

Güncelleme Tarihi:

Tek hatıra bu fotoğraf kaldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2016 09:10

Adana Aladağ'daki yurt yangınında hayatını kaybeden çocuklardan biri olan 12 yaşındaki Sevim'in annesi Hayriye Köylü'nün, "Kızımdan geriye bir fotoğraf bile kalmadı" sözleri Türkiye'yi bir kez daha ağlattı. Milli Eğitim, Sevim'in okul kayıtlarından bir fotoğrafını bulup çerçeveletti ve anne babasına teslim etti.

Haberin Devamı

Posta gazetesinden Nedim Şener'in bugünkü köşesinde yer verdiği yürek burkan olay, Adana'nın Aladağ ilçesinde 30 Kasım'da meydana gelen yurt yangınında hayatını kaybeden 11 çocuktan biri olan Sevim Köylü'nün ailesinin yaşadığı dramı gözler önüne serdi.

Henüz 12 yaşında hayatını kaybeden Sevim Köylü'nün annesi Hayriye Köylü, "Kızımın sadece hocasında bir fotoğrafı vardı. O da yangında kül oldu" diyerek ağlamıştı.

Milli Eğitim Bakanlığı Sevim'in annesinin sözlerinin ardından harekete geçti. Sevim'in okuduğu ortaokulun kayıt dosyaları araştırılınca bir adet fotoğrafı bulundu. Büyütülüp çerçeveletilen fotoğrafı, Milli Eğitim görevlileri Köprücük Köyü'nde yaşayan Köylü ailesine teslim etti.



DİĞER VİDEOLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!