Tatile gitti klip çekti

Güncelleme Tarihi:

Tatile gitti klip çekti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2012 14:49

Phuket’e tatil için giden Berna Arıcı, hayran kaldığı adada klip çekti...

Haberin Devamı

BERNA ARICI FOTOĞRAFLARI

Önümüzdeki günlerde yayınlanmaya başlayacak olan “Kitap Gibi Kadınım” parçasına Phuket Adası’nın olağan üstü doğasında klip çeken Arıcı, “8 ay önce çıkan albümüme özel sorunlarım nedeniyle fazla ilgilenemedim. Tatil için gittiğim Phuket Adası’na hayran kalınca, parçaya burada klip çektim” dedi.

Yönetmenliğini kardeşi yaptı

Kardeşi Esra Arıcı’nın çektiği klipte kaplan, fil, yılan ve iguanalara da yer veren güzel şarkıcı, “Çekimleri 4 gün süren klipte ilk 3 gün adadaki böcekler yüzünden çalışamadık. Ama sonrasında gerçekten çok iyi bir çalışma gerçekleştirdik. Gelişen teknolojiler nedeniyle klip çekiminde fazla zorlanmadık. Avrupai bir çalışma oldu” diye konuştu.

Arıcı, bir dizi aksilikler yaşandığını set ekibinde bir arkadaşının dizinden yaralandığı ve kendisinin de yılanlı sahnelerde epey zorlandığını belirtti.

Haberin Devamı

Doğallığı bozmadım!

Doğal güzellikleriyle ünlü adada, doğal olmak adına kamera karşısına makyajsız geçtiğini söyleyen Berna Arıcı, adanın yerli halkının kendisini Shakira zannettiğini ve Latin şarkıcı olmadığına kimseyi inandıramadığını söyledi. Klibin büyük sansasyon yaratacağına inancının tam olduğunu söyleyen genç şarkıcı, "Kadın Yüreği' adlı ikinci klibimi Beyrut'ta çekeceğim. Aynı zamanda bu çalışmanın yönetmenliğini de kendim üstleneceğim" ifadesini kullandı.

Daha önce 'Deli Dumrul kurtlar kuşlar aleminde' isimli sinema filminde rol alan Arıcı, "Ağırlıklı olarak komedi yapımlarında oynamak istiyorum. Gelen bir kaç proje var, bunları yakın zamanda değerlendireceğim" şeklinde konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!