Tatil için valiye karla karışık tweet yağdı

Güncelleme Tarihi:

Tatil için valiye karla karışık tweet yağdı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2015 01:33

Vali Vasip Şahin, önceki gece İstanbul’daki okullarda dün için kar tatili ilan edince, öğrencilerin ‘sevgi dolu tweet’ yağmuruna tutuldu.

Haberin Devamı

İstanbul’da öğrencilerin ümitle beklediği kar tatili haberi önceki gece gelince, Vali Vasip Şahin’i öğrenciler için yeniden ‘günün adamı’ haline getirdi. Şahin, öğrencilerin ‘Twitter’dan yağdırdığı ‘sevgi ve teşekkür’ mesajlarıyla, ‘Trend Topic (TT)’ listesine girdi. Öğrenciler, tatil sevinçlerini, Vasip Şahin’li ‘caps’lerle (fotoğraflı komik yorumlar) gösterdi.

‘ZEKİ VE EDEPLİLER’

Vali Şahin’in ‘Twitter’daki takipçi sayısı da önceki gün 317 binken dün 360 bine çıktı. Öğrencilerle özellikle ‘karlı’ günlerde artan bu ‘sıcak’ iletişimle ilgili Vali Şahin, şöyle konuştu: “Çok zekice, esprili tweet’ler atıyor çocuklar. Çok da edepli, terbiyeli. Nezakete de dikkat ediyorlar. Çoğunu beğeniyorum. Tatil olunca mutlu oluyorlar. Okulu tatil etmeyince ‘Kırıldık’ diyenler var, ‘Tatili bekliyoruz’ diyenler var. Bunlar sevimli ama çocuklarımızın eğitimini, düşünmek durumundayız.”

İŞTE O TWEET’LER

Haberin Devamı

Vasip Şahin’in anlamı; İstanbul’a düşen tatil tanesi
İstanbul’u seviyorsak nedeni sensin Vasip Şahin :)
Tatil yürekli adam...
cokkkkk tsk vasip amca...
Valilerin valisi Vasip Şahin sultanhan hazretleri
Vasip Şahin Vallahi Kral ADAMSIN ..!
Biri aşk mı dedi biz ona istanbulda vasip sahin diyoruz
Sayın Vasip Şahin bu ilkokullular/liseliler 2 seçim sonra oy kullanacak C.Başkanlığına adaylığınızı koysanız kafadan alırsınız
Seçmen yaşı 14 üstü olsa, vali Vasip Şahin de bağımsız aday olsa, bu öğrenci milleti bırak milletvekili başbakan bile yapar kendisini.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!