Taşlı-sopalı arazi kavgası: 10 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Taşlı-sopalı arazi kavgası: 10 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2011 12:29

ŞANLIURFA’nın Harran İlçesi’nde, arazi anlaşmazlığından dolayı iki akraba aile arasında çıkan taşlı- sopalı kavgada 10 kişi yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Aralarında arazi anlaşmazlığından dolayı husumet bulunan birbirine akraba olan Alsa ailesi mensupları, cadde üzerinde karşılaşınca tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, bir süre sonra kavgaya dönüştü, taraflar birbirine taş ve sopalarla saldırdı. Ortalığın savaş alanına dönmesine yol açan kavga, ihbar üzerine olay yerine gelen polisler tarafından sona erdirildi.

Kavga sırasında taş ve sopalarla vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan İsmail (52), Halil (56), Faruk (19), Hasan (32), Hüseyin (30), Ahmet (26), Fevzi (19), Ali (65), Mehmet (26) ve İsmail Alsa (29), otomobil ve ambulanslarla Harran Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavileri tamamlanan 10 kişi, daha sonra gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Şüphelilerin sorgulamasına devam edilirken, yeni bir kavga yaşanmaması için polis, akraba ailelerin evlerinin etrafında güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!