Taşeronum

Güncelleme Tarihi:

Taşeronum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2014 01:31

İşçi Partisi Genel Başkan vekili Hasan Basri Özbey, İstanbul il binasında düzenlediği basın toplantısında 1999’da yakalanan terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın sorgu görüntülerini basınla paylaştı.

Haberin Devamı

Ergenekon davasında 29 yıl hapse çarptırılan emekli Albay Hasan Atilla Uğur’un sorguladığı Öcalan, görüntülerde taşeron olduklarını, isterlerse milyonlarca insanı tek kuruş ödemeden devlete bağlayabileceğini söylüyor.
Özbey, 3 dakika 10 saniyelik kısmını yayınladıkları görüntülerin devamını önümüzdeki günlerde yayınlayacaklarını belirterek, şunları söyledi:

DİZE GETİRENLER HAPİSTE
“Türk halkını Türk’ü ve Kürdüyle devre dışı bırakan bir ‘açılım’ süreci yaşıyoruz. Artık buna ‘dur’ diyoruz. İşçi Partisi, sorunları çözen partidir. Kürt sorununu da halkımızla birlikte çözeceğiz. Açılımı, Türkiyemizi bölme, parçalama açılımını kapatıyoruz. Halkımızın bileğindeki Amerikan kelepçesini kırıyoruz. Enstrüman sürecine son verip milletin çözüm sürecini başlatıyoruz. Sözde Ermeni soykırımı yalanını nasıl çözdüysek Kürt sorununun da PKK’nın gerçek yüzünü liderinin ağzından milletimize göstererek çözüm yolunu koyuyoruz. Abdullah Öcalan’ı İşçi Partisi’nin Merkez Karar Kurulu üyesi olan emekli Jandarma Albay Hasan Atilla Uğur sorgulamıştı. Öcalan’ın söyledikleri, Atilla Uğur’ların Türkiye’ye yaptıkları hizmetin büyüklüğünü göstermektedir. Apo’yu dize getiren komutanlar, Albay Uğur ve kahraman subaylarımız şimdi Türk ordusuna düzenlenen kumpaslarla tertiplerle hapistedirler.

APO, ABD’NİN ENSTRÜMANI

Bu görüntülerle PKK ve Apo gerçeğini aydınlattık. Abdullah Öcalan, ABD’nin enstrümanıdır. Fethullah Gülen, Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül. Enstrümanlar birliği. Hepsi ABD’nin Türkiyemizi bölmek, Cumhuriyetimizi yıkmak tasarımı olarak dayatılan ama şimdi milletimizin mücadelesiyle gerilettiğimiz, Büyük Ortadoğu Projesi’nin (BOP) enstrümanlarıdır. Sözleşmeli personelidir. Erdoğan 36 kez milletimizin önünde BOP’un eşbaşkanı olduğunu itiraf etmiştir. Gül ise dönemin ABD Dışişleri Bakanı Colin Powell ile 2 sayfa 9 maddelik gizli bir hizmet sözleşmesini Nisan 2003’te Vatan gazetesine itiraf etmiştir. Devlet kayıtlarında bulunmayan bir gizli hizmet anlaşması. Gülen’i anlatmıyorum. Pensilvanya’da. Bir de 4’ncü enstrüman Öcalan var. Bölgemizdeki ortakları ise Barzani ve İsrail’dir. Tam bir şer ittifakı. Patron ABD’dir. Türkiye bölünmüştür. Güneydoğudan değil, Ankara’dan bölünmektedir. Güneydoğusunda devletçikler oluşmuştur. Milleti dağıtmak için Türk ordusu imha edilmiştir. Ama artık o sürecin sonuna geldik.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!