Tanker öÄŸrenci servisinin üstüne uçtu

Güncelleme Tarihi:

Tanker öğrenci servisinin üstüne uçtu
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 17, 2011 15:36

TEM Otoyolu’nun Dilovası İlçesi geçişinde, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen ve yaklaşık on aracın karıştığı kazada kontrolden çıkan boş akaryakıt tankeri, TEM Otoyolu’ndan D-100 Karayolu’ndaki öğrenci servis minibüsünün üzerine düştü. Kabus gibi kazada 3’ü ağır 10 kişi yaralandı. Yaralılar Derince Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

KAZADAN FOTOÄžRAFLAR

Kaza saat 14.30 sıralarında Dilovası İlçesi Tavşancıl geçişinde meydana geldi. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda 8 araç birbirlerine çarparak maddi hasarlı kazalara neden oldu. Aynı anda Erdal Karayel yönetimindeki 34 EY 568 plakalı boş akaryakıt tankeri kontrolden çıkarak, yol kenarındaki bariyerlere çarptıktan sonra viyadükten D-100 Karayolu’na uçtu. Tanker, Levent Tuncel yönetimindeki 34 HBA 53 plakalı öğrenci taşıyan minibüsün ön bölümüne düşerken, bu sırada arkadan gelen 41 FU 283 plakalı hafif ticari araç da onlara çarptı. Kazada minibüs sürücüsü ve içersideki 8 öğrenciyle birlikte tanker sürücüsü yaralandı.

TANKER SERVÄ°SÄ°N ÃœZERÄ°NE UÇTU (WEB TV) Â

YOL ÇİFT YÖNLÜ ULAŞIMA KAPANDI

Kaza nedeniyle hem D-100 Karayolu, hem TEM’in tünel yakınından itibaren her iki yönü ulaşıma kapandı. Olay yerine çağrılan çok sayıda 112 Acil amlbulansı yolun emniyet şeritlerinin de dolu olması nedeniyle kaza bölgesine güçlükle ulaştı. Yaralılar Derince Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Kazaya karışan araçlar yol kenarına alındıktan sonra TEM ve D-100 karayolu saat 16.30 sıralarında yeniden ulaşıma açıldı.Â


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!