Talihsiz kadının feci ölümü! Otomobilin ön camından girdi...

Güncelleme Tarihi:

Talihsiz kadının feci ölümü Otomobilin ön camından girdi...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2020 12:33

Muğla'da motosiklet sürücüsü Ümmü Yeşil Tatlı, kendisine çarpan otomobilin ön camından içeri girdi. Otomobil sürücüsü B.H. ise Tatlı ile birlikte 6 kilometre yol katedip, aracını sanayi sitesine bırakıp kaçtı. B.H. gözaltına alınırken, ağır yaralı halde bulunan Ümmü Yeşil Tatlı hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Kaza, dün saat 20.00 sıralarında meydana geldi.

Muğla'nın Dalyan Mahallesi'nden Ortaca ilçe merkezi yönüne giden B.H.'nin kullandığı 07 AIL 159 plakalı otomobil, Okçular Mahallesi'nde, aynı yönde giden 2 çocuk annesi, ev kadını Ümmü Yeşil Tatlı'nın kullandığı 48 RU 025 plakalı motosiklete hızla çarptı.

Çarpmanın etkisiyle Tatlı, otomobilin kırılan ön camından içeri girdi. Sürücü ise kazaya rağmen yaralıyla birlikte yoluna devam etti. Görgü tanıkları, durumu jandarmaya bildirdi. Bölgede çalışma başlatan jandarma, otomobili, kazadan 40 dakika sonra 6 kilometre mesafedeki Ortaca Sanayi Sitesi'nde terk edilmiş halde buldu.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Otomobildeki ağır yaralı Tatlı, ambulansla Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Haberin Devamı

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Jandarma, sürücü B.H.'yi evinde yakalayıp, gözaltına aldı. B.H.'nin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

ÇOCUKLARI, TEYZELERİYLE ARKADAN TAKSİYLE GELİYORMUŞ

Muğla'nın Ortaca ilçesinde Ümmü Yeşil Tatlı'nın (41), motosikletine çarpan otomobilin kırılan ön camından içeri girdiği kazayı eşinin gördüğünü belirten Hatice isimli kadın, "Eşim, sesleri duyunca koşup kaza yerine gelmiş. Ben de ölen kadının çocuklarının feryatlarını duyunca eşimin peşinden gittim. Motosikletli kadının çocukları, teyzeleriyle taksi ile arkadan geliyormuş. Motosikleti kaza yapmış görünce durup, teyzeleriyle annelerini aradılar. Ancak bulamadılar. Bu sırada gelen ambulans ekibi de kadını aradı ancak onlar da bulamadı. Meğerse kadın çarpan otomobilin içinde sanayi sitesine götürülüp, bırakılmış" dedi.

Ortaca Sanayi Sitesi'nde motosiklet tamircisi olan Ersan İlhan ise, "Kaza, akşam Okçular Mahallesi'nde olmuş. Kadın çarpmanın etkisiyle otomobilin içine girmiş. Sürücü, otomobilini içindeki yaralı kadınla sanayi sitesinde kaporta ustası olan yakının iş yerinin önüne getirip, bırakmış ardından da ayrılmış" diye konuştu.

Talihsiz kadının feci ölümü Otomobilin ön camından girdi...

Haberin Devamı

TOPRAĞA VERİLDİ

Ümmü Yeşil Tatlı için bugün cenaze töreni düzenlendi. Tatlı, Mengenli Mahallesi'ndeki Mergenli Merkez Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Mergenli Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!