Takır takır büyütüyorlar

Güncelleme Tarihi:

Takır takır büyütüyorlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2002 01:08

Kate Winslet

Tecrübeli anne


O biraz daha tecrübelilerden. Artık 2 yaşında kızı. 25 yaşındayken doğurmuş. Baba olan Jim Threapleton'la da artık ayrılar. Winslet kızı ile Londra'da yaşıyor ve senenin sadece 11 haftasında çalışıyor. Geri kalanında Mia ile beraber...

Calista Flockhart

Doğurma evlat edin


Harrison Ford ile beraberliğiyle daha çok tanıdığımız Flockhart doğurmayıp evlat edinenlerden. Şimdi 38 yaşında; oğlu Liam da 21 aylık. Her zaman evlat edinmek istediğini söyleyen oyuncu ileride bir tane doğurabileceğini ya da yine evlat edinebileceğini söylüyor.

Elizabeth Hurley

Zevki çocuk bezi yıkamak


Sevgilisinin sansasyonuyla ünlenen Hurley'in çocuk hikayesi de epey hareketli oldu. Baba için DNA testi muhabbetine gidildi ama sonuçta bizi ilgilendiren kısım anne: 37 yaşındaki Elizabeth 20 Nisan 2002'de oğlu Damien Charles'ı doğurdu. Şu anda en büyük zevkinin oğlanın çamaşırlarını yıkayıp bir bir ütülemek olduğunu söylüyor.

Kate Moss Lola değil Lila

14 yaşından beri modellik yapan Kate Moss 28 yaşında anne oldu. (Hayatının yarısını çalışmakla geçirmiş!) 15 Eylül'de kızı Lila Grace'i doğurdu. Baba ise Yunan asıllı lokantacı Jefferson Hack. Normal doğum yapan Kate, bebeğin isminin Lola ile karıştırılmasından dolayı açıklama yaparak adının Lila olduğunu ve Arapça 'gece' kelimesi anlamına geldiğini söylemiş.

Angelina Jolie

Onun bebesi Kamboçyalı


26 yaşındaki oyuncu 'Tomb Raider' filminin çekimleri sırasında havaya fazla girmiş olacak ki Kamboçyalı 7 aylık bir çocuğu evlat edindi. İyi de yaptı. O çocuğa bakmasa bile çocuğun ona bakması yeter!!!
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!