Symantec, yeni güvenlik cihazlarını duyurdu

Güncelleme Tarihi:

Symantec, yeni güvenlik cihazlarını duyurdu
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 03, 2006 00:00

Symantec, kurumları tehditlere karşı kapsamlı koruyan, kolay yönetilen ve çok fonksiyonlu Symantec Gateway Security 1600 Serisi’ni duyurdu. Symantec’in ödül kazanmış teknolojileriyle desteklenen 1600 Serisi cihazları, orta ölçekteki işletmeler ile büyük kuruluşların uzaktaki ofis ve şubelerini korumak için merkezi olarak yönetilebilen entegre ve birleşik bir tehdit yönetimi sağlıyor.

Haberin Devamı

Symantec Gateway Security 1600 Serisi cihazları, güvenlik yönetiminin karmaşıklığını azaltırken, Symantec Gateway Security v3.0 yazılımı sayesinde sekiz temel güvenlik iÅŸlevini de birarada sunuyor. Günümüzün karmaşık Ä°nternet tehditlerine karşı Symantec Gateway Security 1600 Serisi, anti-spam, antivirüs, anti-spyware, istemcisiz SSL ve IPSec VPN, tam inceleme firewall’u, izinsiz giriÅŸ önleme, izinsiz giriÅŸ tespiti ile entegre edilmiÅŸ dinamik belge gözden geçirme ve URL liste bazlı içerik filtreleme teknolojileriyle aktif bir ‘Sıfır Gün Koruması' saÄŸlıyor. Â

 

Symantec Gateway Security 1600 Serisi, güvenlik fonksiyonlarını tek bir cihazda toplayarak, satınalma ve kurulum maliyetlerini de azaltıyor. Ayrıca konfigürasyon, etkinlik kaydı ve uyarısı, detaylı metin ve grafik raporlamayı içeren güçlü yönetim fonksiyonu bulunuyor.

Kurumların global görünürlük ve merkezileştirilmiş politika yönetimi aracılığıyla kontrol sağlamalarına ve kendi ağlarında Symantec Gateway Security cihazları için etkinlik korelasyonu elde edebilmelerine olanak veren fonksiyonlar da yeralıyor. Kurumlara kötü niyetli faaliyetleri etkin olarak analiz etme ve bunlara karşı harekete geçme kabiliyeti de sunuluyor.

 

Haberin Devamı

Masaüstü bilgisayarlar ile uzaktaki PC’lerin güvenliÄŸi ve bütünlüğünün saÄŸlanması IT yöneticilerinin en büyük sorunları arasında yeralıyor. Symantec Gateway Security 1600 Serisi, müşterilerin IPSes veya istemcisiz SSL VPN aracılığı ile uzaktan baÄŸlanan sistemler üzerinde politika uygulamalarına izin veren müşteri uygunluÄŸu iÅŸlevini sunuyor. Güvenilen bir aÄŸa eriÅŸim izni vermeden önce, uzaktan kullanıcıların sistemleri gerekli güvenlik korumalarının (antivirüs tanımları, güvenlik motorları, izinsiz giriÅŸ tespit imzaları, firewall) güncel olup olmadığının ve düzgün olarak çalışıp çalışmadığının tespiti için taranıyor.     Â

 

Haberin Devamı

Symantec Gateway Security 1600 Serisi, Symantec’in patentli Dynamic Document Review (DDR) teknolojisiyle desteklediği URL-tabanlı liste filtreler aracılığıyla kapsamlı içerik filtreleme fonksiyonu sunuyor. DDR, yöneticilerin içerik hassas kelime ilişkilerini tanımlamalarına izin vererek, çalışanların istenmeyen içeriklere erişimlerini engelliyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!