Swift Sport, Türkiye'ye geliyor

Güncelleme Tarihi:

Swift Sport, Türkiyeye geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2007 16:06

Suzuki'nin B segmentindeki modeli Swift'in spor versiyonu Eylül ayından itibaren Türkiye'de satışa sunulacak.Suzuki'den yapılan açıklamaya göre, “Let's Swift Again” sloganıyla 20 yıllık bir geçmişin ardından yeniden yaratılan Swift, son olarak spor modeli ile piyasa sunuldu.

Haberin Devamı

Suzuki'nin Macaristan fabrikasında üretilen ve tüm dünyada satışa sunulan Swift Sport Eylül ayından itibaren 39 bin 500 YTL anahtar teslim fiyatıyla Türk tüketicilerin beğenisine sunulacak.

Swift Sport'ta ESP, sürücü ve yolcu ön hava yastıkları, yan hava yastıkları ve ön ve arka perde hava yastıkları, kaza anında katlanan pedallar, immobilizer, anahtarsız çalıştırma sistemi, yükseklik ayarlı farlar, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, elektrikli ön camlar, gümüş vites topuzu , özel tasarım 17” alüminyum alaşımlı jantlar, otomatik klima, uzaktan kumandalı merkezi kilit, hıza duyarlı ses kontrolü, direksiyondan kumandalı radyo-CD ve MP3 çalar standart donanım özellikleri arasında sunuluyor.

Swift Sport, şehir dışı kullanımda 100 kilometrede 6,2 litre, şehir içinde 9,0 litre ve karma yakıt tüketiminde ortalama 7,2 litre yakıt tüketim değerlerine sahip.

Haberin Devamı

Suzuki Türkiye Murahhas Azası Ali Savcı konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Suzuki'nin son iki yıl içinde gerek dünyada gerekse Türkiye'de büyük bir değişim içerisine girdiğini belirterek, 2007 yılı hedefleri içinde Swift ailesinin çok önemli bir yer tuttuğunu, Swift Sport ile birlikte Suzuki ürün gamını daha da zenginleştirdiklerini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!