‘Suzan anne’ dayanamadı

Güncelleme Tarihi:

‘Suzan anne’ dayanamadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2014 01:35

Tüm başvurulara rağmen kesilmediği için başlarına düşen çürük ağacın altında can veren iki talihsiz arkadaşının yanında ağır yaralanan, çevresinin Suzan Anne’si Suzan Özpeynirci Alkan da 5 gün sonra, son nefesini verdi.

Haberin Devamı

BEYKOZ Korusu’nda, dişbudak ağacının devrilmesi sonucu hayatlarını kaybeden Naime Hülya Barka ve Ayfer Ayla Bulut’la birlikte ağacın altında kalarak ağır yaralanan Dilruba Çay Bahçesi’nin işletmecisi Suzan Özpeynirci Alkan (53) da dün vefat etti. Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri içindeki Dilruba Bahçesi’nin işletmecisi Suzan Özpeynirci Alkan, 9 Eylül’de ziyarete gelen arkadaşları Naime Hülya Bayrak (60), Ayfer Ayla Bulut (66) ve Ülfer Özer’le aynı masada oturuyordu.

İKİ AMELİYAT GEÇİRDİ

Bu sırada, tesisin hemen arkasında bulunan ve yaklaşık 100 yıllık olduğu belirtilen dişbudak ağacı gövdesinden kırıldı. Çatıya çarpan ağaç ortadan bölünürken, kopan büyük bir parça masada oturan kadınların üzerine devrildi. Naime Hülya Bayrak (60) ve Ayfer Ayla Bulut (66) olay yerinde can verdi. Ülfer Özer ve Suzan Özpeynirci Alkan ise yaralandı. O günden bu yana yoğun bakım servisinde tutulan ve iki beyin ameliyatı geçiren Suzan Özpeynirci Alkan, dün sabah tüm çabalara rağmen son nefesini verdi.

Haberin Devamı

Suzan Özpeynirci Alkan’ın ölüm haberi üzerine yakınları ve arkadaşları hastaneye akın etti. Cumhuriyet savcısı da hastaneye gelirken, Alkan’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Alkan’ın çok sevilen bir insan olduğunu söyleyen Recep Ateştepe, şu bilgileri verdi: “Eşi Şevki Özpeynirci yıllarca Tercüman Gazetesi’nde çalıştı. Çok yakın arkadaşı Kemal Ilıcak’ın cenazesine giderken kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Suzan annemiz, ondan sonra bu çay bahçesini çalıştırmaya başladı. 21 yıldır buradaydı. Orası hayatıydı. Gününün 18 saatini orada geçiriyordu. Ailesinden sonra en sevdiği ve en değer verdiği yer o çay bahçesiydi. Herkes tarafından sevilen birisiydi. Yanında çalışan 35 kişinin Suzan annesiydi. Çünkü ona herkes anne diyordu. Tüm çalışanlar ve gelen müşteriler onu çok seviyordu.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!