Survivor SMS sonuçları açıklandı.. İşte Survivor'da son puan durumu

Güncelleme Tarihi:

Survivor SMS sonuçları açıklandı.. İşte Survivorda son puan durumu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2016 07:42

Survivor'da kim elendi, sorusunun cevabı geçen akşam belli oldu. Atakan, Yunus ve Ezgi'nin eleme potasına girdiği Survivor'da SMS sonuçlarında en düşük oyu alan Ezgi yarışmaya veda etti. Gözyaşları içinde kalan Ezgi'nin son sözleri ise şok etti. İşte Survivor eleme gecesinde yaşananlar.

Survivor'da kim elendi soru cevap buldu. TV 8'in ilgiyle izlenen programı Survivor'da bu hafta nefes kesen bir eleme gecesi yaşandı. SMS sonuçlarının açıklanmasının ardından Ezgi adaya veda etti. Ezgi gözyaşları içerisinde Survivor'a veda etti.

Haberin Devamı

 

Gözyaşları içerisinde Survivor'a veda eden Ezgi şu açıklamayı yaptı... "Güzel bir rekabet ortamı bu. Hayatta karşılaşmadığım çok şeyle karşılaştım burada. Dostu, seveni onu da gördüm. Nasıl arkandan iş çevrildiğini de gördüm. Yalnızca tek dost edindim. Benim için hayırlısı buymuş. Kalan arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi. 

Ezgi Atakan'ın gölgesine sığındı mı?

Ezgi Avcı, Survivor 2016'ya veda ettikten sonra ilk defa Acunn.com'a konuştu. Üç buçuk ay boyunca yaşadığı Survivor macerası ve aynı adayı paylaştığı arkadaşlarıyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulunan Ezgi, adada kendisini en büyük hayal kırıklığına uğratan isimlerin de Yattara ve Mehmet olduğunu belirtti. Survivor'a son veda eden isim Ezgi Avcı oldu. Survivor'da ünlüler takımının kaybettiği dokunulmazlık oyunlarının ardından Avatar Atakan, Yunus Günçe ve Ezgi Avcı eleme potasına girmiş, aynı üçlü halk oylamasına çıkmıştı. Survivor halk oylamasında alınan oylarla oluşturulan Survivor SMS sonuçlarına göre en az oyu alarak adaya veda eden isim ise Survivor Ezgi Avcı oldu. Survivor Ezgi Avcı kişisel istatistiği ile birçok ismin gerisinde kaldı. Oynadığı oyunlarda güçlü rakiplerine karşı aldığı galibiyet oranı ile son sıralardaki isimlerden olan Ezgi Avcı, Survivor'da olduğu süre boyunca 109 kez yarıştı. Bireysel olarak oynadığı 109 oyundan sadece 45'ini kazanan Ezgi Avcı'nın başarı yüzdesi ise yüzde 41'de kaldı. Aldığı oyun sayısı nedeniyle birçok kez arkadaşları tarafından eleştirilen Ezgi Avcı, bu nedenle bir çok kez ismi yazılmasına rağmen eleme adayı olmamıştı.

Haberin Devamı

Survivor 2016'da son puan durumu! (14. Hafta)

Survivor puan durumu zirvesindeki isim değişmiyor. Haftalar öndesinde Survivor puan durumunda zirveye yerleşen Nagihan Karadere, yerini kolay kolay bırakacağa da benzemiyor. Rakiplerine göz açtırmayan Nagihan Karadere, Survivor'ın en iddialı isimlerinden biri. Ünlüler takımında Ezgi Avcı'nın da elenmesinin ardından tek kız olarak kalan Nagihan, gönüllüler takımında Gizem Kerimoğlu, Gizem Memiç ve Damla Can'a karşı tek başına mücadele edecek. Üç isme karşı tek başına vereceği mücadelenin performansına nasıl etki edeceği düşünülen Nagihan'ın çıkacağı oyun sayısı bu nedenle artacak. Survivor konseyinde yaptığı konuşma ile herkesi güldürmeyi başaran Nagihan Karadere başarısının diğer yarışmacılar tarafından fazlasıyla kıskanıldığını söylemişti. Survivor 2016'nın en başarılı isimlerinin başında gelen Nagihan Karadere şu ana kadar 152 kez parkurda bireysel olarak yarıştı. Bu sayı aynı zamanda Nagihan'ı en fazla oyun oynayan isim olarak da öne çıkarıyor. Nagihan Survivor'da oynadığı bu 152 oyundan 105'ini kazanarak yüzde 69'luk başarı oranı yakaladı. Bu oranla Survivor puan durumunda birinci sırada yer alan Nagihan'ın en yakın rakibi yüzde 65'lik başarı oranı ile Atakan oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR!

Survivor‘da eleme için yeni dönem başlıyor. Survivor 2016‘da her hafta bir kişi adaya veda edecek. Ancak bundan böyle Survivor‘da haftada iki dokunulmazlık oyunu oynanacak ve haftada bir eleme olacak. Acun Ilıcalı, kısa bir süre sonra toplu SMS alınacağı ve bu sonuçların son haftalardaki elemelerde kullanılacağını açıkladı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Acun Ilıcalı’nın oylama sonucunu açıklamasının ardından Ezgi Avcı gözyaşlarını tutamadı. Adada 3,5 ay geçirdiğini söyleyen Ezgi, "Güzel bir rekabet ortamı bu. Hayatta karşılaşmadığım çok şeyle karşılaştım burada. Dostu, seveni onu da gördüm. Nasıl arkandan iş çevrildiğini de gördüm. Yalnızca tek dost edindim. Benim için hayırlısı buymuş. Kalan arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.

Haberin Devamı

Ezgi‘nin adada en yakın olduğu kişi olan Atakan da Ezgi’nin elenmesiyle büyük üzüntü yaşadı.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor Ünlüler takımının ada konseyinde 3. eleme adayı olarak Ezgi’nin adı çıktı. Yunus, Nagihan, Semih ve Yattara Ezgi’nin adını yazarken, Atakan ve Ezgi ise Nagihan’ın ismini yazdı. Böylece Salı akşamı yapılan ada konseyine Yunus Günçe , Atakan ve Ezgi eleme adayı olarak çıktı. Pazartesi akşamı Survivor'da yapılan sms oylamasında bu 3 yarışmacı arasında en az oyu alan isim olan Ezgi Avcı elendi ve adaya veda etti. Acun Ilıcalı’nın oylama sonucunu açıklamasının ardından Ezgi Avcı gözyaşlarını tutamadı. Survivor'da Ezgi‘nin adada en yakın olduğu kişi olan Atakan da Ezgi’nin elenmesiyle büyük üzüntü yaşadı.

Haberin Devamı

Birleşmenin ardından adaya veda eden ilk yarışmacı belli olurken, gönüllüler takımı artık 6 kişi, ünlüler ise 5 kişi olarak yarışmaya devam edecek.

Acun Ilıcalı bundan böyle Survivor’da haftada iki dokunulmazlık oyunu oynanacağını ve haftada bir eleme oynanacağını açıkladı. Acun Ilıcalı, kısa bir süre sonra toplu SMS alınacağı ve bu sonuçların son haftalardaki elemelerde kullanılacağını açıkladı.

Survivor'da bunun hemen olmayacağını ilerleyen zamanda olacağını açıklayan Acun Ilıcalı, seyircilerin artık herkes hakkında fikri olduğunu ve kararlarının artık belli olduğunu söyledi.

SURVİVOR'DA KİMİN ELENDİĞİNİN BELLİ OLDUĞU GECEDE BÜYÜK SÜRPRİZ!

Survivor’da ödüllerin giderek büyüyeceğini vurgulayan Acun Ilıcalı, henüz en önemli 3 ödülün açıklanmadığını söyledi.Survivior 2016’ın dün akşam ekranlara gelen bölümü muhteşem bir mücadeleye sahne oldu. Katamaran ödülü için karşılaşan iki takımdan gülen taraf 10’a 9’luk skorla ünlüler oldu.

Haberin Devamı

Gönüllüler büyük üzüntü yaşarken, yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı’dan flaş bir açıklama geldi. Ada konseyinde konuşan Ilıcalı, “Bugün ödülü kaybettiniz ve çok üzüldünüz. Bizim 3 tane büyük ödülümüz var. Kaybettiğiniz ödül, 3 büyük ödülden biri değildi. Büyük ödül olduğu zaman iliklerinize kadar hissedeceksiniz” ifadelerini kullandı.

SURVİVOR'DA ELEMEYE KİMLER KALMIŞTI?

Survivor SMS sonuçları açıklandı.. İşte Survivorda son puan durumu

Survivor‘da bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden takım yine ünlüler oldu. Geçen haftaki dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımından elemeye kalan iki yarışmacı Atakan ve Yunus Günçe olmuştu. Bu Pazar yayınlanan dokunulmazlık oyununu yine gönüllüler takımı kazandı ve bu hafta ünlüler takımından bir kişinin gideceği kesinleşti.

Ünlüler takımının ada konseyinde 3. eleme adayı olarak Ezgi’nin adı çıktı. Yunus, Nagihan, Semih ve Yattara Ezgi’nin adını yazarken, Atakan ve Ezgi ise Nagihan’ın ismini yazdı. Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümde konsey sırasında bu üç isim arasında sms oylaması yapılacak. Salı akşamı ise Yunus, Ezgi ve Atakan arasındaki sms sonuçları açıklanacak ve en az oyu alan isim adaya veda edecek.

Survivor SMS sonuçları açıklandı.. İşte Survivorda son puan durumu

SURVİVOR SMS SONUÇLARI SIRALAMASI

TV8 yan ekran uygulamasından yayınlanan 10 Mayıs 2016 SMS sıralaması sonuçları şu şekilde oldu;
-Avatar Atakan
-Yunus Günçe
-Ezgi Avcı

Survivor SMS sonuçları açıklandı.. İşte Survivorda son puan durumu

BAKMADAN GEÇME!