Survivor yarışmacısı Damla Can kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor yarışmacısı Damla Can kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2016 16:08

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı Survivor ekranlara gelmeye devam ediyor. Survivor'ın Gönüllüler takımından ilgi çeken ismi Damla kimdir? Damla Can hakkında detaylı bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz.

Ekranların sevilen programı Survivor eğlence ve rekabet dolu bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyoru. Acun Ilıcalı tarafından hazırlanılıp sunulan Survivor TV8 ekranlarında yerini alıyor. Survivor Gönüllüler takımındaki Damla Can kimdir? Damla Can kaç yaşında?

Haberin Devamı

 

Acun Ilıcalı tarafından hazırlanılıp sunulan Survivor için 150 kişilik bir ekip çalışmaktadır. Dominik Cumhuriyetinde gerçekleştirilecek olan çekimler de yarışmacıların zorlu parkurlarda kıyasıya rekabet ediyor... Gönüllüler takımının öne çıkan yarışmacılarından biri olan Damla Can düzgün fiziği ve güler yüzüyle dikkat çekiyor. Spor yaparken kareleri sosyal medya üzerinden paylaşan Damla Can düzgün fiziği ile dikkat çekiyor.

DAMLA CAN KİMDİR?

 

Gönüllüler takımının öne çıkan yarışmacılarından birisi Damla Can oldu. Damla 1990 İstanbul doğumlu. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışıyor. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Düzgün fiziği ve güler yüzüyle dikkat çeken yarışmacı 1990 İstanbul doğumludur. Survivor’un kendisi için hırs, mücadele ve açık olduğunu ifade etmektedir. Bugüne kadar tutkularının peşinden koştuğunu belirten Damla Can, "Hayatta imkansız diye bir şey olduğuna inanmıyorum. İnsan emek verdikten ve inandıktan sonra her şeyi başarabilir.

Haberin Devamı

SURVİVOR’IN FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?

Survivor’ın bu seneki büyük final tarihi belli oldu. Survivor finali 29 Haziran’da olacak. Bundan sonra hızlı eleme sistemine geçiyoruz. Haftada iki yarışmacı elenecek. Kıbrıs’taki finale ise 4 yarışmacı yada 4+1 yarışmacı gidecek. Buna henüz karar vermedik”

“Daha önceden Kıbrıs’ta final Oyunu oynatıyorduk. Ancak daha sonra bundan vazgeçtik. Son final oyunlarının Dominik’te olması hem olayın sıcaklığıyla yarışmaları hem de ortam açısından daha çekişmeli ve zevkli oluyor. 4 gün ara ver Kıbrıs’a git orada yeniden yarış bu heyecanlı olmuyor. Bu sene de final oyunlarını Dominik’te yapacağız. Kıbrıs’ta ise final oylaması olacak ve birinci belli olacak”

BAKMADAN GEÇME!