Sürücüye dayak atan cam silicileri yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Sürücüye dayak atan cam silicileri yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2010 16:31

Kırmızı ışıkta duran Veysi G.'nin otomobil camını zorla silerek para isteyen, bu yüzden çıkan tartışmada genç adamı darp ettiği iddia edilen A.N.(24) , E.N.(26), E.N.(23) asayiş büro, N.N.(16) ise çocuk polisi tarafından göz altına alındı.

Haberin Devamı

Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri aynı zamanda akraba olan şüphelileri Kuştepe'deki evlerinden gözlem altına aldı. Emniyette ifadesi alınan şüphelilerden E.N.'in (26) “Biz sürücüye vurmadık. Kavgayı ayırdık. Olay büyüyünce, amcacımızı da alıp, uzaklaştık" dediği öğrenildi. Beyoğlu Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen şüpheliler, polis merkezi çıkışında görüntü alan habercilere hakaretler etti.

 

KAFASINA SİLİCEK İLE VURULDU İDDİASI

 

Olay Taksim'den-Dolmabahçe'ye inerken, İnönü Stadyumu yakınındaki ışıklarda meydana geldi. Işıklarda duran Veysi G.'nin otomobilinin camları, izin alınmadan cam silici bir kişi tarafından temizlenmeye başladı. Veysi G.'nin uyarması üzerine yaşanan gerginlikte, camı silmek isteyen kişi, şoför mahallinde oturan Veysi G.'nin kafasına sileceğin tutacak bölümü ile vurduğu belirtildi.Saldırganın da bulunduğu kişiler kaçtı.Kafasından darbe alan Veysi G. Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir süre gözlem altında tutuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!