Şüpheler iki değnekçide

Güncelleme Tarihi:

Şüpheler iki değnekçide
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2006 00:00

Kuyumcu ve kızları cinayetinde şüpheler gözaltındaki iki otopark değnekçisinde yoğunlaştı. Katliamın çantadaki para için yapıldığı sanılıyor.

ADAPAZARI’nda, 13 Nisan akşamı kuyumcu İsmail Bilaloğlu (65) ile kızları Neriman (25) ve Hatice (30) Bilaloğlu’nun öldürülmesiyle ilgili soruşturmada sona yaklaşıldı. Şüphe, gözaltına alınanlardan iki otopark değnekçisinin üzerinde yoğunlaştı. Katliamın iki kişilik adi bir gasp olduğunu tahmin eden Cinayet Masası dedektiflerine göre olay şöyle gelişti:

Silah tutukluk yaptıbıçakla öldürdüler

O gün, nişanlı Hatice Bilaloğlu’na çeyiz alışverişi için bir mobilya mağazasına gidilecekti. Bu alışveriş için miktarı bilinmeyen para, Hatice’nin çantasındaydı. Kuyumcunun, yıllardır otomobilini bıraktığı otoparkın iki değnekçisi, çantada yüklü miktarda para olduğunu biliyordu.

İki değnekçi zorla bindikleri otomobili, infaz için Söğütlü yakınlarındaki su deposunda durdurdu. Para çantasını alan saldırganlar geride tanık bırakmamak için, kurusıkıdan bozma 7.65’lik tabancayla maktullere çok yakından ateş etti. Tabancanın tutukluk yapması üzerine yaralı iki kız kardeş bıçaklanarak öldürüldü. Saldırganlar para çantasını alıp kaçtı. Jandarma ve polis, şimdi Hatice Bilaloğlu’nun kayıp çantasının peşinde.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!