Superonline Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir? Direk Operatöre Bağlanma Ve İletişim No

Güncelleme Tarihi:

Superonline Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir Direk Operatöre Bağlanma Ve İletişim No
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2020 15:03

Superonline hakkında merak edilenler, müşteri hizmetleri telefon numaraları veya direk olarak operatöre nasıl bağlanacağınızı bilmiyorsanız işte size vakit kazandıracak iletişim numaraları ve tüm detaylar.

Haberin Devamı

Türkiye'nin telekomünikasyon şirketlerinden biri olan, Turkcell SuperOnline iletişim adresinin sağladığı tüm hizmetler hakkında bilgi almak veya öneri sunmak, kampanya ve duyurulardan herhangi birini kullanarak hızlı hizmet almak için detaylı bilgi alabilirsiniz.

Superonline Müşteri Hizmetleri

Tercih edilen Tukcell servislerinden biri olan Superonline servisi, online kampanyaları ve servis hizmetleri nedeniyle vatandaşlar tarafından nasıl iletişime geçileceği merak konusudur. Tüm şikayet, dilek ve önerilerinizi Turkcell Superonline çağrı merkezi veya çevrimiçi destek yoluyla Turkcell'e iletebilirsiniz. Turkcell Superonline hizmetleriyle ilgili ürün ve hizmetleri hakkında tüm kurumsal veya bireysel sorunlarınız için şikayetlerinizi veya sorularınızı Turkcell iletişim formu aracılığıyla Turkcell'e iletebilirsiniz.

Haberin Devamı

Turkcell Superonline iletişim adresleri aracılığıyla iletişim kuramayan kişiler, taleplerini kurumlara bir e-posta adresi üzerinden iletebilir ve yardım alabilir veya başvurabilir. Turkcell Email: tukcell-kurumsal-iletisim@turkcell.com.tr olarak belirlenmiştir.

Superonline Müşteri Hizmetleri Numarası

Turkcell Superonline hizmet ve tüm problemlerini çözmek için düşünebileceğiniz ürünler, şirketin şikayetlerinden yararlanabilirsiniz. Kurumsal veya bireysel sorunlar ile ilgili herhangi bir şikayetiniz için merkez numarasını arayabilir ya da Turkcell Superonline iletişim bilgileri sayfasında bulunan yöntemlerden herhangi birini kullanarak şikayetleri Turkcell'e bildirebilirsiniz.

Turkcell Superonline ile abone servis numarasına ulaşabilirsiniz.

Kurumsal Müşteri Hizmetleri Numarası: 0850 222 1 222

Bireysel müşteri servis numarası: 0532 532 00 00

Karşılaştığınız sorunların tüm ayrıntılarını yetkili bir müşteri destek numarasıyla paylaşabilir ve ihtiyaç duyduğunuz tüm sorunları çözmek için alternatif çözümler alabilir veya sorunlarınız için kurumsal destek ve personel desteği talep edebilirsiniz. Turkcell Superonline ile posta adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Superonline Müşteri Hizmetleri Direk Operatöre Bağlanma

Haberin Devamı

2004 yılında kurulan Turkcell Superonline, Türkiye'nin en büyük telekomünikasyon şirketlerinden biridir. Ülkemizdeki diğer internet sağlayıcılardan biri olan Turkcell Superonline, İnternet servislerine kendi fiber optik altyapısını sunuyor. Turkcell Superonline kendi altyapısını kullandığından ve fiber optik altyapıya hizmet ettiğinden, Türk Telekom gibi servis sağlayıcılardan daha hızlı İnternet hizmeti sunmaktadır. İnternetin birçoğu kablosuz internet özelliği ve uygun fiyatları ile tercih edilen internet şirketi haline gelmiştir.

Yukarıda bahsedildiği gibi, Turkcell Superonline bireysel müşterileri için 0532 müşteri hizmetleri iletişim numarasına ve kurumsal müşterileri için 0850 numarasına sahiptir. Aboneliğinizle ilgili tüm detayları öğrenmek, mevcut borcunuz hakkında bilgi almak, İnternet servisinizde kesinti ve arıza bildirmek, sorularınızı ve kurulum taleplerinizi bildirmek için Turkcell Superonline çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Superonline Müşteri Hizmetleri İletişim Ve Adres

Kurumsal müşterilere kurumsal sesli yanıt sistemindeki işlemleri yapmalarını sağlamak için 0850 222 1 222 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Sistemde kayıtlı cep telefonu numaranızı aramazsanız, sisteme kayıtlı müşteri numaranızı veya cep telefonu numaranızı arayarak sesli yanıt sistemindeki kendinizi tanımlayabilirsiniz.

Turkcell Superonline, başta fiber optik İnternet olmak üzere çeşitli telekomünikasyon hizmetlerini kendi altyapısı ile sağlayan bir Turkcell grup şirketidir. Şirket, bireysel, kurumsal ve toptancı segmentlerinde müşterilerine; ses, veri, geniş bant Internet erişimi, toplu ses taşıma, veri hattı kiralama hizmetleri ve katma değerli servisler hakkında bilgi vermektedir.

Haberin Devamı

Superonline müşteri hizmetleri için;

Bireysel Superonline müşterilerine hizmet vermek için 0532 532 00 00, kurumsal müşterilere hizmet vermek için 0 850 222 1 222 numaralı telefonu arayın. Superonline müşteri hizmetleri 7/24 hizmet vermektedir. Hattınızdan yapılan aramalar için herhangi bir ücret alınmaz.

Faks ile bize ulaşmak için 0850 229 75 75 numarasını kullanabilirsiniz.

Sosyal medya desteği için Superonline Twitter, Facebook ve YouTube hesaplarınızı kullanabilirsiniz.

Çevrimiçi iletişim formunu doldurun ve sorularınızı, önerilerinizi, şikayetlerinizi veya memnuniyetinizi müşteri temsilcinize gönderebilirsiniz.

Superonline Hakkında

Fiber İnternet dönemi, Türkiye'de ilk saniyede 1000 Mbit'e varan hızlarda İnternet erişimi sağlayan Telekom operatörleri Turkcell Superonline ile eşzamanlı olarak başladı. Türkiye'nin 2023 tarihli Turkcell SuperOnline'ın tanımına paralel fiber genişleme stratejileri vizyonu, internetin 2 milyon haneyi genişletmesi için fiber sunabilecek altyapıya açılmaya devam eden yatırımlarını sürdürüyor.

BAKMADAN GEÇME!