Supergirl ve The Flash ortak bölüm yeni fragmanı yayınlandı! - İzle!

Güncelleme Tarihi:

Supergirl ve The Flash ortak bölüm yeni fragmanı yayınlandı - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 13:00

DC Comics çizgi romanlarından uyarlanan The Flash ve Supergirl dizileri ortak bir bölümle izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Reyting rekorları kıran ve binlerce hayranı olan The Flash  dizisi ve yine aynı yapımcı tarafından hazırlanan Supergirl dizisini bir araya getiren yeni bölüm büyük bir merakla bekleniyor. Supergirl ve The Flash ortak bölüm ile alakalı detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

‘Supergirl x The Flash Crossover’ adıyla duyurulan yeni bölümde iki kahramanın dayanışması söz konusu olacak. İki dizinin de hayranları tarafından merakla beklenen ortak bölüm fragmanında heyecan dolu sahneler bulunuyor.

SUPERGIRL VE FLASH ORTAK BÖLÜMDE BULUŞUYOR

CBS kanalı tarafından Supergirl'ün 28 Mart'ta ekranlara gelecek olan "Worlds Finest" adlı bölümünde yayınlanacak olan ortak bölümün yeni fragmanı izleyenleri heyecanlandıracak gibi duruyor.

The CW ve CBS işbirliğinde gerçekleşecek olan ortak bölüm önümüzdeki hafta ekranlara gelecek. Paralel evrende yolculuk yapan Barry Allen'ın yolunun yanlışlıkla Kara Danvers'ın şehrine düşmesiyle beraber en hızlı iki süper kahraman LiveWire ve Silver Banshee'ye karşı güçlerini birleştiriyor.

"Worlds Finest" ortak bölümünün oyuncu kadrosunda Grant Gustin'in yanı sıra Jamie Kaler, Samantha Harris, Zarek King, Sarah Robson, Harriet Sansom Harris ve Dawn Greenidge de bulunuyor.

Haberin Devamı

SUPERGIRL - THE FLASH ORTAK BÖLÜM ÖZETİ

Aniden karşısında beliren ışık hızında bir süper kahramanla müttefik olmaya karar veren Kara, paralel evrenden gelen The Flash’ın yardımını alarak, Siobhan Smythe/Silver Banshee ve Livewire'ı alt etmek için mücadele eder. Kara bu yardım karşılığında The Flash’ın evine dönmesine yardım edecektir. Supergirl x The Flash Crossover ortak bölümünün fragmanlarını izleyebilirsiniz:



THE FLASH GENEL KONU

2014 senesinde yayın hayatına başlayan The Flash kısa sürede bir çok hayran kazanıp yayın hayatına emin adımlarla devam etmeye başladı.

Barry Allen, Central City polis merkezinde suçluların bıraktıkları izleri toplayan bir bilim adamıdır. Geçmişte büyük bir trajedi yaşayan Barry Allen, S.T.A.R Laboratuvarları'nda çalıştığı sırada bir hata nedeniyle gerçekleşen patlama hava durumunu değiştirir ve Barry Allen’a şimşek çarpar.

Şimşek çarpması Barry Allen’da aşırı hızlı hücre yenilenmesine neden olur ve kırılan kolu böylelikle 3 saat içinde iyileşir. Ancak bu çarpma sonucunda aşırı bir hıza ulaşan Barry Allen bu gücünü insanlar için kullanmaya başlar.

Haberin Devamı

THE FLASH OYUNCULARI

Grant Gustin -  Barry Allen / The Flash

Candice Patton - Iris West

Danielle Panabaker - Caitlin Snow

Teddy Sears - Jay Garrick

Carlos Valdes - Cisco Ramon

Tom Cavanagh  - Harisson wells

Jesse L. Martin - Detective Joe West

SUPERGIRL GENEL KONU

Superman’in kuzeni olan Supergirl Krypton gezegeninde gerçekleşen felaketin ardından Dünya’ya kaçar ve normal bir insan gibi hayatını sürdürür. Ancak 24 yaşına geldiğinde yeteneklerini kabul eden Kara, bir süper kahramana dönüşür ve insanlara yardım etmeye başlar. 

BAKMADAN GEÇME!