Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı! 23 Şubat Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline’da yayınlandı! İşte kazandıran numaralar

Güncelleme Tarihi:

Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı 23 Şubat Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline’da yayınlandı İşte kazandıran  numaralar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2021 22:19

Süper Loto sonuçları bu akşam yapılan çekiliş sonrası belli oldu. Haftanın ilk Süper Loto çekilişi büyük ikramiyesi ise noter huzurunda Sisal Şans tarafından gerçekleşti. Şans oyunu meraklılarının yoğun ilgi gösterdiği çekilişin tamamlanması sonrası kazandıran numaralar millipiyangoonline’da yayınlandı. Süper Loto sonuç ekranı üzerinden ikramiye bilgileri online olarak öğrenilebilecek. Gözler şimdi bu akşamın çekiliş sonuçlarında. İşte 23 Şubat Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı.

Haberin Devamı

Süper Loto çekilişi saat 21.30'da gerçekleştirildi. Süper Loto çekilişi, Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den canlı olarak yayınlandı. 23 Şubat Süper Loto sonuçları ile beraber sorgulama ekranı da erişime açıldı. Aşağıdaki link üzerinde Süper Loto sorgulamanızı yapabilirsiniz. Süper Loto; Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü 21.30'da çekiliyor.

 

Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı 23 Şubat Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline’da yayınlandı İşte kazandıran  numaralar

SÜPER LOTO SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI-TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

Haberin Devamı

İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Arkadaşlarınla Ortak Bilet satın alabilirsin. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.

Süper Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir.

BAKMADAN GEÇME!