Süper Loto sonuçları açıklandı - 2 Mart Süper Loto sonuçları görüntüleme ekranı

Güncelleme Tarihi:

Süper Loto sonuçları açıklandı - 2 Mart Süper Loto sonuçları görüntüleme ekranı
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2021 07:12

Süper Loto sonuçları için geri sayım sona erdi. Haftanın üç günü çekilen Süper Loto'da yeni haftanın ilk çekilişi ardından kazandıran numaralar belli oldu. Yeni haftanın ilk Süper Loto çekilişi 2 Mart Salı günü noter huzurunda gerçekleşti. İşte 2 Mart Süper Loto sonuçlarına ilişkin detaylar...

Haberin Devamı

2 Mart 2021 tarihli Süper Loto çekilişi bu akşam 21.30'da gerçekleşti. Canlı yayında ve noter huzurunda gerçekleştirilen çekiliş ile binlerce lira kazanmak mümkün. Canlı yayında açıklanan Süper Loto sonuçları Milli Piyango Online ekranı üzerinden de paylaşıldı. Süper Loto ikramiye bilgilerinizi aşağıdaki linkten sorgulayabilirsiniz. 

Süper Loto, Salı, Perşembe, Pazar günleri saat 21.30'da çekiliyor. Sonuçlar Millipiyangoonline.com üzerinden canlı izlenebiliyor ve sorgulanabiliyor.

Süper Loto sonuçları açıklandı - 2 Mart Süper Loto sonuçları görüntüleme ekranı

 

SÜPER LOTO SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ 

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Haberin Devamı

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Arkadaşlarınızla Ortak Bilet satın alabilirsiniz. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.

Süper Loto oynamak için ister www.millipiyangonline.com’a girebilir, ister Milli Piyango uygulamasını kullanabilir, isterseniz de size en yakın satış noktasını ziyaret edebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!