Süper Loto sonuçları canlı çekiliş sorgulama ekranı! 16 Şubat Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline’da!

Güncelleme Tarihi:

Süper Loto sonuçları canlı çekiliş sorgulama ekranı 16 Şubat Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline’da
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2021 08:19

Süper Loto sonuçları yapılan çekiliş sonrası belli oldu. Heyecanla beklenen haftanın ilk Süper Loto çekilişi ile büyük ikramiye bu akşam sahibini aradı. Noter huzurunda ve canlı yayında Sisal Şans tarafından düzenlenen çekiliş sonrası Süper Loto'da kazandıran numaralar millipiyangoonline.com'da açıklandı. Süper Loto çekilişi yine zengin olmak isteyenleri hayallerine yaklaştı. Gözler şimdi ikramiye ve sonuç ekranında. İşte, 16 Şubat Süper Loto çekiliş sonuçları ve sorgulama ekranıyla ilgili bilgiler

Haberin Devamı

16 Şubat tarihli Süper Loto çekilişi dün akşam saat 21.30'da gerçekleştirildi. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den canlı olarak yayınlanan Süper Loto çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı. Süper Loto çekilişleri Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü düzenleniyor. Süper Loto'da ikramiye bilgilerinizi aşağıdaki linkten kolayca öğrenebilirsiniz.

Süper Loto sonuçları canlı çekiliş sorgulama ekranı 16 Şubat Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline’da

SÜPER LOTO SONUÇ SONUÇ SORGULAMALARI İÇİN TIKLAYIN

SÜPER LOTO KURALLARI

1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyun olan Süper Loto’da en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanılıyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor.
Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de Süper Loto oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Süper Loto’da her kolonun fiyatı ise 3 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/super-loto/kurallar adresinden ulaşmak mümkün.

BAKMADAN GEÇME!