Sultangazi'de yangın: İtfaiye ekipleri müdahale ederken patlama oldu

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2024 11:06

Sultangazi’de bulunan 4 katlı binanın en üst katında yer alan atölyede çıkan yangın, söndürüldükten 1 saat sonra tekrar alevlendi. İtfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, atölyenin son hali dronla görüntülendi.

Haberin Devamı

Yangın, saat 09.30 sıralarında Sultangazi Cebeci Mahallesi 2497 Sokak üzerinde bulunan ayakkabı atölyesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 katlı binanın üst katında yer alan atölyede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri içeride bulunan çalışanları tahliye etti. Atölyenin içindeki malzemeler nedeniyle çeşitli patlamaların meydana geldiği yangın itfaiyenin çalışmasıyla söndürülürken, yangın 1 saat sonra tekrar alevlendi. Patlamaların meydana gelmesi nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilerek hummalı bir çalışma daha başlatıldı. 1 saat süren çalışmanın ardından yangın tekrar kontrol altına alındı. Olayda, can kaybı bulunmazken, maddi hasar meydana geldi. Öte yandan, yangının söndürülmesinin ardından atölyenin son hali ve itfaiye ekiplerinin çalışması dronla görüntülendi.

Haberin Devamı

Sultangazide yangın: İtfaiye ekipleri müdahale ederken patlama oldu

 

“YANGIN RÜZGARIN ETKİSİYLE ALEVLENİYOR”

Yangınla ilgili bilgi veren Mahalle Muhtarı Muhammed Ayşan, “Üst katta bulunan ayakkabı atölyesinde bir yangın çıkıyor. Yangın rüzgarın etkisiyle alevleniyor. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek, vatandaşları tahliye ediyorlar. Şu civardaki evlere sıçramasın diye olağanüstü bir çalışma yapılıyor. Patlamalarda içeride bulunan malzemelerden dolayı meydana geldi. O sebeple yangına daha geç müdahale edildi” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!