Suadiye’de 7 Eleven

Güncelleme Tarihi:

Suadiye’de 7 Eleven
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bagdat Caddesi Suadiye'de mart ayi icinde bir 7 Eleven daha acildi. Boylelikle Yenibosna ve Bostanci'dan sonra son uc ayda acilan 7 Eleven'lere bir yenisi daha eklendi. 24 saat acik fast food ve market olan 7 Eleven'ler, Istanbul'dan sonra diger illerde acilma hazirliginda. Ocak ayinda yonetimin degismesiyle birlikte ataga gecen 7 Eleven zincirinin getirdigi bir diger yenilik ise, gunun hangi saati olursa olsun ihtiyac duydugunuz herhangi bir seyi evinize getirmesi.

Bauhaus’ta taksitli satis

Buyuk giyim magazalarinin baslattigi taksitli alisveris modasina, bir yapi marketi olan Bauhaus da uydu. Istanbul Kozyatagi'nda 12 bin metrekarelik bir alan uzerinde kurulan Bauhaus Yapi Market'in mudavimleri bundan boyle, kendilerine uc taksitle odeme imkani taniyan kredi kartlarina sahip olabilecekler. 50 bin yerli ve yabanci urunun satildigi Bauhaus kredi kartina sahip olanlar, her ayin 6'siyla ertesi ayin 5'i arasinda yapilan alisverislerin odemesini ayin 15'inci gununde uc taksitle odeyebilecekler. Kart sahipleri ayrica ozel indirimlerden de yararlanacak.

Degisim ruzgari

Beymen’in Akmerkez'deki subesi bastan asagi yenileniyor. Italyan Mimar Aldo Cibic danismanliginda yurutulecek olan yenileme calismalari ekim ayinda tamamlanacak. Bu sure icinde magaza hizmet vermeye devam edecek. 2000'li yillara girmeye hazirlanan Akmerkez Beymen'in yenilenmesinde beyaz agirlikli olmak uzere acik renkler kullanilacak. Beymen, bu calismada Turkiye'de ilk kez dinamik isik sistemini de kullanmayi ve giysilerin gercek renklerini yansitan bir aydinlatma kurmayi da planliyor. Akmerkez Beymen dort kat ve toplam 4081 metrekarelik kullanim alaniyla ekim ayindan itibaren yeni cehresiyle musterilerinin karsisina cikacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!