Spice Girls Türkiye'de

Güncelleme Tarihi:

Spice Girls Türkiyede
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 1997 00:00

Ünlü İngiliz pop topluluğu Spice Girls, aylardır konuşulan konserleri için dün öğleden sonra İstanbul geldi. 12 Ekim Pazar ve 13 Ekim Pazartesi gecesi Abdi İpekçi'de konser verecek olan topluluk, İstanbul'da dört gün kalacak. Pepsi sponsorluğunda gerçekleşen ve Pepsi'nin binlerce talihlisinin izleyeceği konser için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. İki yıldır tüm dünyada fırtına gibi esen topluluk için ilk canlı konserini vereceği Abdi İpekçi Spor Salonu'nda dev bir sahne kuruldu. 17 kameranın izleyeceği ve çok sayıda yabancı basın mensubunun da bulunacağı konserde 250 kişilik bir güvenlik ekibi görev alacak. Konserden iki gün önce özel bir jet ile İstanbul'a gelen Spice Girls grubu Conrad Oteli'nde kalıyor. Mel C, Mel B, Geri, Victoria ve Emma'dan oluşan Spice Girls konser ve Pepsi'nin bu kampanyasıyla ilgili 40 dakikalık bir tanıtım filmi için İstanbul'un çeşitli mekanlarında çekimler gerçekleştirilecek. Topluluğun aileleri de konseri izlemek için bugün İstanbul'a geliyor. Öte yandan Victoria'nın sevgilisi olan Manchester United'ın ünlü futbolcusu Bacom da sevgilisinin konserini izlemek için İstanbul'da olacak.
Haberin Devamı

25 ÖZEL KORUMA

Spice Girs hayranlarına iki muhteşem gece yaşatmayı amaçlayan Pepsi yetkilileri 25 bin kişiye ulaşmayı hedefliyor. Konserin topluluğun ilk ve bu yılki tek canlı gösterisi olmasından dolayı yabancı televizyon kuruluşları da etkinliğe büyük önem veriyor. Topluluk bugün basın toplantısında yeni albümünün tanıtımını yapacak ve ‘‘Pepsi Music-Spice Girls’’ kampanyası sonucunda hediye kazanan Mercedes SLK 200 ve 2 adet Harley Davidson Road King talihlerine ödüllerini elleriyle temsil edecek. Gruba İstanbul'da bulundukları sürece 25 özel koruma eşlik ediyor.

Kameralardan kaçtılar

Spice Girls, dün özel uçakla İstanbul'a geldi. Basın mensuplarına poz verecekleri sanılan 'Baharat Kızlar', medyanın ilgisini, alışılmışın aksine saklanarak ve fotoğraf çektirtmeyerek üzerlerine çekmeye çalıştılar. Spice Girls, 14 kişilik özel uçakla havalimanına indi. Grubun korumaları, basın mensuplarını fotoğraf çekmemeleri için tartakladı. 16.20'de inen uçaktan çıkan kızlar ve korumalar, polis eskortu eşliğinde Conrad Otel'e gitti. Grup elemanlarının, minibüsün perdelerini kapatmaları ve koltuk aralarına saklanmaları, ilgiyle izlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!